Dorian Popa a vorbit în exclusivitate   la Radio Impuls în cadrul unei emisiuni moderate de Cosmin Cernat. Vloggerul a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. „Și eu am plecat din cămin de la ASE, nu aveam nici mașină, nu mai aveam ce mânca când m-am mutat ca să am bani să plătesc chiria. Totul i se datorează bunului Dumnezeu. Haideți să facem bine.

Să răspundem și la rău cu bine. Asta este cheia fericirii și a energiei pozitive.” a afirmat Dorian Popa.

Citeste si: „Cheluțu cu Brăduțu”, noua melodie a lui Dorian Popa, record de vizualizări pe Youtube

Solistul Dorian Popa se poate lăuda cu o carieră de succes la cei 32 de ani. Cosmin Cernat l-a întrebat pe Dorian Popa, în contextul pandemiei generată de virusul COVID-19, unde se vede peste 5-10 ani. „Am terminat mate-info, contabilitate. Totul se bazează pe cifre. Am două ipoteze, una în care lucrurile vor merge cum îmi doresc și a doua, plan B, în care sper să meargă cum îmi doresc în plan doi. În planul A, sper să continui să fac Youtube. Nu există o vârstă pe Youtube, oricine poate să fie acolo. Mă văd ce fac acum, văd mutarea în online. Și televizoarele vor reda tot online.

Oamenii își vor alege foarte ușor la ce să se uite!” a adăugat cântărețul român.

Citeste si: Cum arăta Dorian Popa în prima lui zi de școală

Frica lui Dorian Popa descoperită la Radio Impuls

Celebrul cântăreț a transmis că îi este frică de faptul că dispare umanitatea, prin tehnologie, drone și mașini fără șofer. „Ce se va întâmpla cu locurile de muncă? Nu vor fi înlocuite? Devin oameni șomeri.

Ne vom adapta că asta este una dintre cele mai mari calități ale noastre. Nu pot să zic că nu mă sperie!” a spus Dorian Popa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Dorian Popa, accident de mașină

dorian popa în exclusivitate la radio impuls
Vloggerul Dorian Popa.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dorian Popa a ajuns sa dea explicatii in fata asistentilor de la Protectia Copilului Ilfov, dupa imaginile scandaloase in care o fetita minora dansa lasciv in fata artistului

Dorian Popa a povestit și de cum era Dorian copil. „Cosmine, cum sunt acum, eram și când eram mic. Mai puțin calculat, nebun, rebel, dar în același timp învățam pentru că mă pândea mama la colț cu papucul, cu cureaua, cu ce prindea. Fac parte din generația în care primeam câte o palmă și nu cred că era vreo problemă. Nu zic că e rău că s-au schimbat vremurile. Sunt fericit că mama a fost alături de mine. Eram gălăgios la ore, aveam multă energie. Eram foarte slab, mama îmi zicea „Somalia” sau „somalezul” pentru că îmi număra coastele efectiv, asta până la 8-9 anișori.

Învățam, îmi plăcea matematica de mic, de la pian am trecut la mate pentru că era zona mea. Am făcut și probleme, am adus și rezultate. Am avut noroc de o mamă care știa ce înseamnă tinerețea. În liceu am luat Miss Boboc!” a afirmat Dorian Popa.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Dorian Popa, bun prieten cu motociclistul mort în fața Parlamentului! De ce nu a mers la înmormântare: „Te va iubi mereu fratele tău”

În prezent, Dorian a afirmat că are la activ 16 ani de sală. Dorian Popa a devenit renumit în anul 2011 după ce a apărut în serialul „Pariu cu viața!”. Dorian Hâtz Popa este cunoscut ca fiind vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român apreciat de publicul tânăr și nu numai.

Citeste si: Mama lui Dorian Popa, bunică pentru prima oară! Ce a declarat "Mamișor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si