"Dormim in acelasi pat! E minunat!" Primele declaratii ale lui Cornel Gales, dupa ce s-a spus ca s-a casatorit cu blonda Vivi
Life

"Dormim in acelasi pat! E minunat!" Primele declaratii ale lui Cornel Gales, dupa ce s-a spus ca s-a casatorit cu blonda Vivi

A.S.
15 ian 2018

Dupa aproape jumatate de an de zvonuri, Cornel Gales nu mai poate spune acum ca doamna Vivi este o simpla prietena. Vaduvul Ilenei Ciuculete a vrut sa puna capat speculatiilor si sa faca lumina cu privire la acest subiect.

Cu toate ca a incercat sa evite o confirmare, Cornel Gales a „scapat porumbelul”. Acesta a recunoscut ca uneori doarme in acelasi pat cu sefa lui blonda.

Citeste si: "E sange in toata scoala!" 8 elevi si o profesoara au fost macelariti

Cornel Gales considera ca Viviana l-a salvat intr-o perioada foarte neagra din viata mea: „Bunaoara, eu nu credeam ca pot pleca in aceasta perioada intr-o vacanta. Sunt mai multe fotografii din vacanta, in unele se observa ca noi nu suntem singuri, suntem chiar in grupuri destul de mari. Fiecare individ este aproape de seful lui.

Citeste si: O calugarita din Satu Mare a ajuns la Urgente! Este groaznic ce i-a facut staretul manastirii

Eu sunt aproape de sefa mea. Relatia cu sefa este deosebita si daca tot cobiti atâta de-a lungul timpului.....nu stiu unde se va duce relatia, dar sunt intr-o relatie ok cu ea. Ma simt foarte bine. Pot sa spun ca la aceasta ora nu ma leaga un act civil, o casatorie”.
 

Citeste si: Le-a amenintat cu pistolul, apoi le-a violat in sectia de politie! In mod ironic, barbatul este chiar sef de post

"Din motive economice, in aceste vacante, nu avem camere separate! Stam in aceeasi camera, da. Este foarte comod si foarte frumos. Cand se nimereste sa fie si un pat matrimonial, da dormim asa si e si mai minunat!”

Citeste intreaga declaratie a lui Cornel Gales pe Cancan.ro. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook