Cele peste 20 de camere ale cladirii impozante au fost impodobite dupa moda anilor ´30, cu pereti poleiti in aur de 24 de carate, draperii cu ciucuri, covoare persane, candelabre, tablouri cu teme biblice si icoane de dimensiuni impresionante.

„Palatul Becali", asa cum ii place proprietarului sa-l numeasca, indeplineste diverse roluri, de la biroul personal al latifundiarulul, la sala destinata conferintelor de presa despre Steaua.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In plus, uneori, dupa cateva ore solicitante de afaceri, milionarul se mai si odihneste dupa-amiaza intr-unul dintre dormitoarele demne de un cap incoronat. Patul in care doarme finantatorul Stelei, din cand in cand, ar putea sa gazduiasca lejer patru persoane bine facute si chiar 5 insi mai slabi.

O alta incapere extravaganta a vilei este cea unde omul de afaceri isi conduce invitatii dupa sedintele de business sau dupa cele cu oficialii "ros-albastrilor".

Acolo, se delecteaza cu sampanie, cu vinuri de calitate sau cu racoritoare si cafea, bineinteles dupa placul fiecarui invitat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si