Două asistente au aplicat un tratament greșit unui pacient, fapt care a dus la rănirea acestuia la mână.

Citeste si: Un medic român este acuzat de malpraxis după ce o femeie a murit: „Mama s-a dus la spital cu infarct și a plecat cu faringită”

„Comisia de cercetare disciplinară a finalizat raportul în ceea ce priveşte aspectele prezentate în mass media, în data de 11 aprilie 2022, legate de cazul unui pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. În baza raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară, pe data de

3 mai 2022, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a decis sancţionarea a două asistente medicale care au avut în grijă pacientul, în perioada internării acestuia în Secţia Medicină Internă I.

Citeste si: VIDEO| Acuzații de malpraxis la Timișoara, după ce un copil a murit în pântecele mamei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, au fost sancţionate două asistente medicale cu „reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 30 de zile”, respectiv cu „reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de trei luni de zile”.

Cele două asistente vor fi sancționate disciplinar

Fiica pacientului a sesizat faptul că tatăl ei a fost externat cu mai multe răni la mână.

Citeste si: VIDEO- Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgență Galați. Mama tinerei: ”Vii la urgențe și ți se dau două diagnostice greșite”

„Când m-am dus să îl iau pe tatăl meu de la spital, am observat că este tăiat la mână şi cu răni foarte urâte. Tatăl mi-a povestit că în momentul în care o asistentă a vrută să-i scoată flexura nu a putut să-i dea jos bandajul şi a băgat foarfeca, astfel că l-a tăiat la mână“.

Citeste si: Un bărbat a fost operat pe partea greşită a capului. Familia acuză medicii de malpraxis tratament gresit

Aceasta mai spune că a dezinfectat singură rana provocată de cadrele medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si