Se pare că cele două femei aveau multe animale sălbatice în bagaje. Experții în animale sălbatice chemați la fața locului au descoperit că în cele două bagaje erau doi porci spinoși albi, doi tatu (armadillo), 35 de broaște țestoase, 50 de șopârle și 20 de șerpi.

Două femei se pregăteau să plece cu animalele în India

Autoritățile thailandeze au spus că valizele erau deținute de Nithya Raja, în vârstă de 38 de ani, și Zakia Sulthana Ebrahim, în vârstă de 24 de ani, care urmau să se îmbarce într-un zbor către un oraș din India.

Femeile ar fi fost acuzate de încălcarea Legii privind conservarea și protecția faunei sălbatice din 2019, Legea privind bolile animalelor din 2015 și Legea vamală din 2017.

Citeste si: Accident devastator. O șoferiță a murit după impactul puternic cu un TIR

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Traficul de animale în aeroporturi nu este o noutate în această regiune, din păcate. În 2019, un bărbat care a venit în Chennai, India, tot din Bangkok, a fost reținut pe aeroport după ce ofițerii vamali au găsit un pui de leopard de doar o lună ascuns în bagajele sale.

Citeste si: O femeie din Oradea s-a baricadat în mașină după ce polițiștii au vrut să o amendeze pentru că a parcat neregulamentar

Potrivit unui raport din martie 2022 al TRAFFIC, Aeroportul Internațional din Chennai, Tamil Nadu, a înregistrat cel mai mare număr de incidente cu capturi de animale sălbatice, urmat de Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji, din Mumbai și Aeroportul Indira Gandhi din New Delhi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si