O tânără a fost bătută în plină stradă de fostul iubit. Bărbatul, nervos, a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi pe prietena acesteia, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost reținut și urmează să-și primească pedeapsa

Două femei au ajuns la spital după ce au fost agresate de fostul iubit al uneia dintre ele. Bărbatul s-a năpustit cu bestialitate asupra lor chiar în timpul zilei, în zona barajului din Ighișul Nou. 

Citește și: Proprietarii de sclavi din Maramureș au fost condamnați la închisoare. Cât timp vor sta în spatele gratiilor?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, localnic, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe", spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conform  oradesibiu.ro , femeile au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință. Cercetările

sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si