Animalul sălbatic a fost descoperit luni dimineață, iar un echipaj al IPJ Covasna a sesizat autoritățile de Mediu. „Ne-au anunțat colegii de la Serviciul Arme și Muniții din cadrul IPJ Covasna, am fost pe teren și am făcut documentele ca să poată fi dus la incinerare. Avea 3-4 luni, era micuț. Este al doilea din acest an”, ne-a spus comisarul-șef al Gărzii de Mediu Covasna, Lucian Cândea. 

La fața locului s-au deplasat angajații Gărzii de Mediu Covasna, un reprezentant al fondului cinegetic și un medic veterinar.

 

Citește și: Un tânăr a fost atacat de urs la o stână din Codlea. Tatăl victimei a fost cel care a sunat la 112

Un tânăr a fost atacat de urs la o stână din Codlea. Tatăl victimei a fost cel care a sunat la 112

Un tânăr din Brașov se zbate între viață și moarte după ce a fost mutilat de un urs la o stână din Codlea. Tatăl său a sunat la 112.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani  se află în stare gravă la spital, acolo unde medicii se luptă pentru viața lui.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Câinii au fost primii care au sesizat prezența ursului și au fugit la adăpost, în timp ce tânărul în vârstă de 29 de ani a vrut să vadă ce se întâmplă.

Citește și:  Imagini incredibile cu o vacă, plimbată pe o stradă din Dej. Animalul a fost înghesuit pe bancheta din spate a unui autoturism

Tânărul în vârstă de 29 de ani păzea o turmă de oi

Acesta s-a apropiat de un tufiș, de unde a ieșit și  ursul care s-a năpustit asupra lui. Bărbatul s-a ales cu mai multe răni în zona feței, scalpului, cât și a membrelor, dar și toracice. 

Citește și:  O familie a fost atacată de un roi de albine. Cum au reușit oamenii să scape

Tatăl băiatului a fost cel care l-a scos din ghearele ursului și care a alertat autoritățile. Aceștia i-au în calcul și capturarea ursului care ar putea pune și viața unei alte persoane în pericol.

Urșii au băgat spaima într-o comună de lângă Buzău. Localnicii sunt terifiați

Comuna Merei din județul Buzău a fost asaltată de urși. Locuitorii sunt speriați de animalele care se plimbă nestingherite în apropiere de casele lor. Urșii sunt prezenți aproape zilnic, iar oamenii sunt alertați prin mesaje de tipul RO-ALERT.

Citește și: VIDEO- Un urs și-a făcut apariția în zona Aeroportului Sibiu. Autoritățile au intervenit pentru asigurarea măsurilor de ordine și de protecție

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Urșii care dau târcoale comunei Merei din Buzău au băgat spaima în locuitori. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău continuă să transmită avertizări:  „Evitați zona, stați în case! Nu încercați să vă fotografiați sau să hrăniți animalul. Protejați-vă animalele de companie!”.  

Citește și: Ursul care a declanșat RO-ALERT


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si