Povestea uluitoare a unor surori gemene din Georgia a devenit virală. Ano și Tako au fost despărțite timp de 19 ani și s-au reunit într-un mod uluitor.

Cele două s-au născut într-un sat din Georgia. După ce mama lor a intrat în comă din cauza complicațiilor din timpul nașterii, femeia a avut parte de o veste halucinantă: i s-a spus că fiicele sale nu au supraviețuit. Adevărul era unul cu adevărat întunecat.

Convinsă că soția sa a avut o aventură și că fetele nu sunt ale sale, tatăl lor le-a vândut pe piața neagră, spre o adopție ilegală.

Ano și Tako au ajuns să crească la aproximativ 250 de kilometri distanță una de cealaltă, la familii complet diferite, fără să afle una de cealaltă.

tiktok, gemene, surori despartite, georgia

Fetele nu vor să aibă o relație cu tatăl lor. 

[Sursa foto: Facebook ]

Fetele nu vor să mai audă de tatăl lor 

În toamna anului 2021, Ano a primit un video de la un prieten, în care se afla o tânără care îi semăna foarte mult. Ano a căutat-o pe cea din video și a găsit-o, astfel că cele două fete au luat legătura. Câmnd s-au întâlnit și-au dat seama că sunt surori, iar momentul a fost extrem de emoționant.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Fiecare persoană are un miros al ei. Când am îmbrățișat-o, am avut un sentiment de familiaritate. Apoi vocea, parcă știam deja ce voce are. Am avut mereu sentimentul că cineva mă urmărea oriunde mergeam. Aveam mereu același vis al unei fetițe îmbrăcate în negru, care mă întreba diverse lucruri legate de rutina mea zilnică”, a mărturisit Ano.

După ce au aflat cum și de ce au fost despărțite, gemenele au decis că nu vor să aibă legătură cu tatăl lor. 

„Acum vrea o relație cu noi, dar asta nu se va întâmpla niciodată”, au spus fetele.

Citește și: "Nu m-ați vizitat deloc, vă las doar 50 de euro" Testamentul unui bogătaș care și-a lăsat familia în lacrimi după moarte. Unde s-au dus banii

tiktok, gemene, surori despartite, georgia

Cele două adolescente sunt foarte apropiate acum. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si