Accident grav pe o stradă din Galați. Două persoane și-au pierdut viața, iar o a treia este rănită grav, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un tractor.

Citește și: Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar

„În urma impactului, șoferul, un bărbat de 24 de ani, și pasagerul aflat pe bancheta din față, un bărbat cu vârsta de 47 de ani, au murit.

Un al treilea bărbat care se afla pe bancheta din spate a fost preluat de ambulanță și transportat la spital”, a transmis Poliția Galați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Eveniment rutier în Târgu Neamț. O femeie a fost rănită, după ce a intrat cu mașina într-un gard

Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un microbuz școlar

Un copil a fost rănit, miercuri dimineață, după ce un microbuz școlar a fost implicat într-un accident rutier.

Citește și: A murit pe scaunul din dreapta, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren

Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier în Arad, iar un copil a fost rănit. În urma impactului, unul dintre copii s-a lovit la cap, fiind preluat de ambulanță pentru a fi dus la spital. Victima este conștientă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc coliziunea.

Citește și:  Un microbuz s-a răsturnat în urma unui accident cu un autoturism. O persoană a ajuns la spital

Un alt accident s-a produs noaptea trecută, în care a fost implicat un microbuz

Accident grav. Un copil a fost rănit, în urma unui accident cu un  microbuz școlar.  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pompierii au asigurat măsurile necesare cu privire la eventuarea izbucnirii unui incendiu.

Citește și:  Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accident, a dansat pentru prima dată

„Trei persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale, iar una este transportată la spital de către paramedicii SMURD cu dureri la un membru superior (posibil suspiciune fractură)” , au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Alexia, fata căreia medicii i-au reatașat brațele după accident, a dansat pentru prima dată

Imagini emoționante cu Alexia, fata careia i-au fost reatașate brațele în urma operației de la Iași. Aceasta s-a întors la pasiunea ei, dansul. Mai exact, aceasta a dansat alături de colegii ei de la o școală de dans din Botoșani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Cel mai sigur loc din avion în caz de prăbușire. Ce ne sfătuiesc specialiștii

“Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet.  Mulţumim Alexia  pentru surpriză. Zâmbitoare şi plină de viaţă cum te ştim”,  este mesajul care însoţeşte filmulețul care o înfățișează pe Alexia dansând alături de colegii săi. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si