Doua profesoare de la Facultatea de Medicina din Oradea, arestate preventiv pentru mita, Acestea primeau spaga carne de iepure, parfumuri, bani, cafea, bijuterii

Doua cadre universitare de la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea au fost arestate preventiv dupa ce au fost prinse luand spaga de la studenti pentru a trece examenele sau pentru a le da bite maxime astfel incat sa ramana la buget.

Author: A.C. luni 20 februarie 2017 , 15:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adriana Pirte, sefa Departamentului de Medicina Dentara, si Camelia Dalai, sefa de lucrari din cadrul aceluiasi departament, au fost denuntate de studentii carora le vindeau examenele.

Profoesara Adriana Pirte este acuzata ca a luat spaga intre 50 si 400 de euro. Studentii nu se duceau cu banii la facultate, ci la cabinetul ei medical.

Pe langa bani, profesoara a primit si cercei de argint sau parfumuri, relateaza adevarul.ro.

Si cealalta profesoara, Camelia Dalai primea mita tot in cabinetul medical, insa, in cazul ei, spaga era ceva mai mica. Profesoara accepta si cafea, creme de corp, parfumuri. A primit chiar si carne de iepure.

Ambele profesoare au fost arestate preventiv, si, potrivit unor surse, procurorii au in vizor si alte cadre universitare de la Medicina.

Cititi mai mult AICI.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si