Dr. Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus: „Înșelătorii ordinare, nu credeți! Niște nemernici care profită în mod josnic” Despre cine este vorba?

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus la adresa reclamelor false.

Author: Matei Vaihan miercuri 08 aprilie 2020 , 11:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus, avertizând că anunțurile cu medicamente minune care videcă cela mai grave boli nu trebuie să fie crezute. “Înșelatorii ordinare cu studenti geniali, premiati pentru inventii de medicamente-miracol!!! De cîte ori veti vedea așa-zise articole, cu cite un student de geniu inventator al unui medicament revolutionar care vindecă imediat si neconditionat durerile articulare sau de alt fel, cancerul în orice fază, diabetul, chiar si

pe cel de tip 1, sub insulină sau redau vederea perfectă, sau unul care te face să slâbești sigur, cu exemple inventate si descrieri lungi, să știti ca TOATE sint INȘELÂTORII scrise de niste nemernici care profită in mod josnic de naivitatea si de necazul celor bolnavi pentru a le vinde iluzii si a face bani!”, a postat managerul Spitalului de Oftalmologie București.

Citeste si: Încă un județ din țară unde masca de protecție este obligatorie: "Este o decizie prin care limităm răspândirea comunitară a noului tip de coronavirus"

Citeste si: Criza COVID-19, coșmarul cel mai negru pentru Adriana Iliescu! Ce se întâmplă acum cu cea mai bătrână mamă și fiica ei? EXCLUSIV

Citeste si: Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia, ar fi suferit un avort „S-ar putea întrezări motivul crimei” Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală- kanald.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului

Citeste si: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Adrian Streinu-Cercel, despre cât vom mai sta în casă: „15 mai înseamnă vârf al incidenței”

"Dacă ar exista așa ceva n-ar prezenta toate posturile tv, toată media, aceste genii?! Nu e clar că ele nu există?! Asadar, nu credeti si raportati-i!”, a mai scris medicul oftalmolog, care s-a referit apoi panica instaurată de pandemia de coronavirus.

„A murit un tînâr de 21 de ani din cauza unei afecțiuni grave: pancreatită. Desi nu avea nici un simptom de covid, tot a fist suspicionat! NU AVEA! Si dacă ar fi avut, nu trebuia operat pînă nu venea rezultatul?! S-a pierdut timp pretios, cu declaratii si teste!”, a continuat Monica Pop.( vezi ce alimente recomandă Monica Pop pentru imunizarea organismului împotriva coronavirusului)

Monica Pop a răbufnit în plină pandemie de coronavirus: „S-a creat o isterie, o panică"

„S-a creat o isterie, o panică, toți văd și caută numai covid! Si medicii sînt oameni, cu simțăminte și temeri! Unii foarte curajoși, rezistenți, altii mai puțin! S-a inoculat in așa hal situarea acestei afectiuni în fruntea celorlalte mii încit se vede în orice pacient un posibil infectat! E bine doar partial! Panica din sistem poate fi diminuată numai în situatia în care spitalele si policlinicile ar functiona macar la un sfert din capacitate, iar pacientii ar avea unde se se adreseze si ar putea fi tratati la timp! Gînditi -vă la milioanele de programâri amînate!”, a punctat celebrul medic.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul decesului Laurei Roșca! DJ Lalla nu era singură pe plajă în momentul tragediei! Imaginile surprinse de camera video dau peste cap ancheta- kfetele.ro

Citeste si: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

„Ce si cum va putea fi DUPĂ? Vor fi asteptări de ANI! DAR BOLILE NU ASTEAPTĂ!!! Iar teama pacientilor că boala lor poate evolua prost si nu o pot controla si trata la timp, va secera multe minți și vieti! Agravarea bolilor, depresii, chiar sinucideri, asta va fi dacâ oamenii nu vor avea acces la sănătate! Frica de boală e foarte mare si face victime și în timpuri normale, se stie bine acest lucru! Și așa psihicul multor români nu mai e strong de multâ vreme! Dar, dacă se respectă corect toate recomandările de protectie și dacă au echipamente,, pericolul nu e mare pentru medici, personal și pacienți!”, a încheiat Monica Pop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si