Tragedie fără margini a avut loc în apropiere de București, la lacul Snagov, unde un tânăr de doar 23 de ani, tatăl unei fetițe de doi anișori, și-a găsit sfârșitul înecat,  sub privirile neputincioase ale rudelor sale! Dragoș a venit la scăldat cu mai multe persoane apropiate și a decis să se arunce în apa cu o adâncime de circa 4 m, însă fără să țină cont de faptul că nu știa să înoate, greșeală care i-a fost fatală.

Citește și: Imaginile care surprind momentul în care criminalul din Brăila încearcă să-și ucidă iubita. Femeia se baricadase în casă pentru a suna la 112, dar operatorii au mai apucat să-i audă doar țipetele: „Geamuri sparte și sânge peste tot. Era casa groazei!”

Dragoș, tatăl unei fetițe de doi anișori, nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire

Rudele sale au apelat imediat numărul de urgență 112, în speranța că poate fi salvat. Din nefericire, Dragoș nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Aceștia au declarat că tânărul a fost atenționat înainte de a se arunca în apă, însă a decis să nu dea ascultare avertismentelor care ar fi putut face diferența dintre viață și moarte. Aceștia au mai povestit că, la puțin timp după ce s-a aruncat, a reușit să iasă la suprafață preț de câteva secunde, după care s-a scufundat în întregime, fără să se mai poată salva.

„Când a sărit, a ieșit puțin la suprafață. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată au și atât", povestește un bărbat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

O persoană din familia sa a încercat să îl salveze pe Dragoș în momentul în care și-au dat seama că se îneacă, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost scos la suprafață de către scafandrii, declarându-se decesul acestuia.

„S-a dus la fund și s-a băgat un băiat după el ca să îl salveze și l-a scăpat și nu a mai putut să îl scoată afară. Dureros”, mărturisește un alt bărbat.

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: ” În urma activităților de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru salvarea vieții tânărului găsit în lacul Snagov”, a fost declarat decesul acestuia. 

Soția tânărului a avut nevoie de îngrijiri medicale

Șocul a fost extrem de puternic pentru familia lui Dragoș, dar mai ales pentru soția sa, care a necesitat îngrijiri medicale de urgență în momentul în care a aflat că soțul său nu se mai află în viață. Din cauza teribilismului, tânărul a lăsat în urma sa o familie îndurerată și un copil de doar 2 anișori, conform Observator.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și: Au dat spargerea vieții! Doi bărbați ar fi furat un seif, dintr-o casă din Timiș. Prejudiciul se ridică la zeci de mii de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si