Doi bărbați au dat spargerea vieții! Au intrat într-un imobil din Timișoara și au furat un seif. Potrivit primelor informații, prejudiciul s-ar ridica la o sumă fabuloasă, de zeci de mii de euro.

Spargerea vieții, zeci de mii de euro

Doi bărbați cu vârsta de 34, respectiv 35 de ani, au dat-o o spargere de zeci de mii de euro. Aceștia au intrat într-un imobil din Timiș, de unde au furat un seif.

În cutia metalică se aflau mai multe obiecte valoroase, valoarea acestora ridicându-se la fabuloasa sumă de 45.000 de euro.

Citește și: El este tânărul mort în accidentul din Vâlcea! Viorel revenise din străinătate și mai avea 7 km până acasă

Bărbații au acționat cu fețele acoperite. Potrivit primelor informații, aceștia ar face parte dintr-o activitate care ar avea ca obiect furtul, extragerea și prelucrarea de metale rare prețioase extrase din componente electronice. 

Autoritățile au desfășurat mai multe percheziții domiciliare în Bărila și Teleorman, pentru a îi identifica pe infractori. Cei doi suspecți urmează să ajungă la sediul poliției municipiului Timișoara pentru audieri. 

Citește și: Și-a salvat prietenul de la moarte! Un copil cu fractură la mână a sărit în apă pentru a-și ajuta amicul să nu se înece

Ce au transmis autoritățile?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"La data de 16.06.2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, 3 în județul Brăila și 2 în județul Teleorman, la 2 bărbați, în vârstă de 34 și 35 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 21.04.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute, cu fețele acoperite, ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Moșnița Nouă din județul Timiș și ar fi sustras o cutie metalică tip seif, în interiorul căruia s-ar fi aflat suma de 1.000 de euro, mai multe bijuterii și obiecte de colecție din materiale prețioase, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 45.000 de euro.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, cartele telefonice, precum și mai multe monede dintr-un material prețios.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbații ar fi implicați într-o activitate ce ar avea ca obiect furtul, extragerea și prelucrarea de metale rare prețioase extrase din componente electronice, fiind descoperite mai multe instalații folosite în acest scop.

Cu privire la aspectele menționate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de traficul de produse sau substanțe toxice.

De asemenea, la fața locului au fost solicitați și reprezentanții Gărzii de Mediu Brăila.

Ambii bărbați urmează să fie conduși la sediul poliției municipiului Timișoara pentru audieri.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbaților în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brăila, precum și al celor din cadrul I.P.J. Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", a transmis I.P.J.Timiș 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si