Pentru prestația sa din celebrul serial s-a ales cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță în anul 1983. Totuși, celebritatea nu i-a adus și fericire pe plan personal. Deși în film avea o căsnicie fericită cu Bobby, în realitate, Pamela nu a avut prea mare noroc în dragoste.

A fost căsătorită de două ori, divorțând de fiecare dată. Din niciun mariaj nu au rezultat copii, așa că, acum, la 68 de ani, actrița se vede nevoită să își trăiască bătrânețile singură.

A devenit femeie de afaceri

După succesul serialului Dallas toată lumea s-ar fi așteptat ca ea să aibă succes în lumea filmului, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. În 2001 s-a retras de tot din lumea filmului și și-a dedicat viața afacerilor. Victoria și-a lansat propria linie de cosmetice numite Pricipal Secret, linie pe care o promovează intens pe rețelele de socializare.

Arată impecabil și la 68 de ani

Faptul că deține o linie de cosmetice o fac pe Victoria Principal să arate extrem de bine la 68 de ani. Actrița nu are niciun rid pe față și are o siluetă de vis, la fel ca în tinerețe.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Despre ea se știe că este și adepta operațiilor estetice așa că și asta ar putea fi unul dintre secretele sale.

Pe lângp bisturiu și cosmetice, Victoria Principal are un stil de viață sănătos, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si