Drama prin care a trecut Mihai Constantinescu în 2007: „A fost cumplit”

Puțini știu despre drama prin care a trecut Mihai Constantinescu în 2007.

Author: M.B. sâmbătă 28 septembrie 2019 , 11:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un interviu, Mihai Constantinescu a povestit că i-a fost luată casa în care locuise timp de 20 de ani, imobilul fiind preluat de proprietarii de drept ai imobilului naționalizat.

„A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe la ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitantă stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. Sumă exorbitantă s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus oprire de 33% pe veniturile lunare.

Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, a declara acum câțiva ani Mihai Constantinescu, potrivit viva.ro.

Citeste si: După ce s-a scris în presă că Ioana Filimon a fost sechestrată de iubitul din Turcia, bărbatul a făcut mărturiri șocante: „Mi-a cerut 100.000 € ca să nu difuzeze un video XXX”

Citeste si: „Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, primele declarații după știrea falsă

Fosta soție a artistului Mihai Constantinescu a intervenit prin telefon la Kanal D și a făcut precizări cu privire la starea de sănătate a cântărețului. Mihaela Constantinescu este revoltată că jurnaliștii și-au permis să anunțe decesul lui Mihai Constantinescu fără să încerce să afle dacă este adevărat.

„Mă doare inima și sunt extrem de revoltată pentru ce s-a întâmplat astăzi. Nu am am aflat din presă.

Eu merg aproape în fiecare zi la Mihai și știu exact care este situația. Știam că Mihai este în regulă, atât cât poate fi în starea delicată în care se află. Am fost sunată de un canal tv și mi s-a spus că a murit și ce pot să spun despre asta. Eram pe stradă când am fost sunată. Pur și simplu am simșit că mi se face rău. M-am așezat pe un trotuar, am închis telefonul și am început să plâng, iar câțiva trecători s-au oprit să mă întrebe dacă sunt bine. Am închis și am sunat-o imediat pe Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soție a lui Mihai Constantinescu), dar nu răspundea. După care au început să curgă telefoanele de la presă. M-a sunat Simona și mi-a zis că nu s-a întâmplat nimic.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: Starea de sănătate a Danei Roba este una critică. Sora make-up artistului, Lidia, a făcut un apel disperat prin intermediul rețelelor sociale: "Este foarte grav. Să se roage pentru ea""- radioimpuls.ro

Cum este posibil ca o televiziune să vadă o știre și să nu sune la spital? Starea de deces se comunică, deși informațiile despre el sunt confidențiale. Este inuman să se dea o astfel de veste la tv. Este lipsă de respect față de Mihai și de membrii familiei lui, dar și față de oamenii care sunt alături de el în ultimele patru luni. Cum este posibil așa ceva? Nu mi se pare că este normal ca noi oamenii care ne aflăm în suferință să le dăm idei. Este o chestiune umană, lipsă de profesionalism și este o chestiune de bun simț care nu trebuie spusă de nimeni. Nu este posibil ca această știre să fie răspândită până nu este verificată. Eu și Simona am vorbit cu un avocat. Cei care și-au permis să faca acest lucru fără să verifice vor fi trași la răspundere pe cale legitimă", a declarat Mihaela Constantinescu la Teo Show.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si