Drum judeţean închis din cauza inundaţiilor

Un drum judeţean din Constanţa a fost închis, luni, de autorităţi din cauza inundaţiilor, nivelul apei atingând în unele zone 30-40 de centimetri atât pe carosabil, cât şi pe terenurile agricole.

Catalina Popa, luni 26 octombrie 2020 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) a anunţat că, în urma Codului portocaliu de fenomene extreme ṣi precipitaṭii abundente care a afectat, luni, mare parte a judeṭului Constanṭa, a decis să închidă circulaţia rutieră pe tronsonul de drum judeṭean 391 intre localităṭile Ciobăniṭa - Osmancea.

Nivelul apei atinge 30-40 de centimetri

Citeste si: Prefectul de Constanţa afirmă că judeţul nu raporta numărul total de teste COVID-19 făcute

Citeste si: Lista cu ţările din zona galbenă a fost actualizată: Se impune carantina la domiciliu pentru toate persoanele!

"Menṭionăm că pe acest tronson de drum, apa rezultată din precipitaṭii atinge pe alocuri înălṭimea de 30-40 centimetri, atât pe partea carosabilă, cât ṣi pe terenurile agricole limitrofe”, se arată în comunicat.

RAJDP recomandă participanṭilor la trafic să utilizeze variante ocolitoare: pentru localitatea Osmancea – accesul prin DJ 391 dinspre localitatea Mereni; pentru localitatea Ciobanita – accesul prin DJ 391 dispre localitatea Cobadin.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si