Horoscop 27 octombrie 2020. Probleme majore pentru o zodie

Consultă horoscopul zilei de 27 octombrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie va avea probleme majore însă piedicile care i se pun au un rol pe care încă nu l-au aflat.

Andreea Stoica, luni 26 octombrie 2020 , 18:49

Horoscop 27 octombrie 2020
Horoscop 27 octombrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berbecii au mari rezerve că îşi pot îndeplini anumite dorinţe, pe tauri dragostea îi face să viseze frumos, iar pentru gemeni veştile care vin de departe sună excelent. Balanţele vor avea o serie de idei care vor aduce rezultate demne de invidiat, capricornii au parte de o serie de piedici, în timp ce peştii vor primi o veste de departe.

Horoscop 27 octombrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscop complet al zilei de 27 octombrie 2020 pentru toate zodiile!

Berbec

Ai mari rezerve că ceea ce visezi să atingi ar fi posibil, dar norocul tău e legat de prezenţa unei persoane din preajma ta care are rol binefăcător asupra ta: de balsam, de liniştire a psihicului tău cam negativist. Ascultă-l, urmează-i îndrumările şi sfaturile, ţine cont de părerile sale care sunt avizate, bine documentate şi argumentate încât ai putea să-i calci pe urme fără reţinere.

El vede lucrurile dintr-o lumină mult mai clară decât tine, pentru că tu eşti copleşit de pesimism, de neîncredere, de teama de a nu eşua sau de a nu lăsa o impresie proastă.

Taur

Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită.

Şi aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună, convinşi fiind, amândoi, că ceea ce planificaţi acum va deveni foarte curând realitate.

Horoscop 27 octombrie 2020
Horoscop 27 octombrie 2020

Gemeni

Veştile care vin de departe sună excelent, încât simţi nevoia să sărbătoreşti evenimentul. Poate auzi despre viitoare căsătorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunţă musafiri bineveniţi de la oarecare distanţă.

Citeste si: Horoscop. Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Şi călătoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare ieşi oriunde vezi cu ochii. Adună-ţi familia sau prietenii şi plimbă-te prin împrejurimi, mai ales dacă vremea de afară te inspiră la excursii. Nu acasă, ci undeva în afara ei vei găsi azi cele mai bune motive de sărbătorit!

Rac

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele, arată horoscopul pentru 27 octombrie 2020.

Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

Leu

Schimbarea de direcţie pe care o decizi azi vine aşa, din senin, fără să-ţi dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar îl accepţi cu încredere. E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porneşti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care ai mai făcut acelaşi lucru.

Vezi altceva interesant la orizont şi îţi dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe acelaşi drum ca înainte. Norocul tău e că, având legătură cu alte existenţe, ţi se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede şi uşor.

Fecioară

Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele, poate chiar are şi el aceleaşi scopuri de atins şi v-aţi putea uni forţele ca să vâsliţi amândoi în aceeaşi direcţie şi în acelaşi ritm. Vă completaţi excelent unul pe altul, şi vă încurajaţi reciproc să ajungeţi acolo unde visaţi, pentru că ţelul vostru se apropie!

Dacă ai înainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar aşa, punând amândoi în acelaşi coş atâtea resurse pozitive, rezultatele nu au cum să fie departe. Conlucraţi, discutaţi, consultaţi-vă şi succesul apare mai repede!

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Balanţă

Ideile care se nasc acum în mintea ta te vor duce foarte repede la nişte rezultate demne de toată lauda, ca atare scoate-le la lumină şi pune-le în aplicare imediat.

Cu cât porneşti mai entuziast şi mai optimist, cu atât roadele se vor arăta mai repede. Imaginează-ţi că afacerea pe care vrei s-o porneşti acum e abia la faza de sămânţă, dar numai de tine depinde cum o sădeşti, o îngrijeşti şi o dezvolţi ca să ajungă la revolta bogată în cel mai scurt timp. Totul e să porneşti cu încredere şi siguranţă în succesul final, fără să te gândeşti la piedici. Fii sigur că cele mai bune idei şi soluţii vin chiar din inima ta!

Citeste si: Zodiac chinezesc octombrie 2020. Trei zodii vor face mișcări importante în viața lor

Scorpion

E o plăcere să te apleci asupra celor mici, pentru că se ştie că tu ai o relaţie cu totul specială cu copiii. Azi îi vezi pe copii cât de avizi ascultă poveştile tale, cât de mult aşteaptă să le vorbeşti, deci deschide-ţi sufletul şi vorbeşte-le pentru că ai multe să le împărtăşeşti.

O activitate în strânsă legătură cu copiii ţi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiri pe cei mici şi îi ajuţi să se manifeste liberi. Ei văd în tine acel suflet inocent şi pur pe care îl ai şi rezonează perfect cu tine. Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înţelegi cel mai uşor sufletul de copil. În fond şi tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tău…

Săgetător

Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin.

Nu numai că e o plăcere pentru tine să te afli printre cât mai mulţi oameni, dar numai acolo apar şi cele mai bune şanse de a te îndrăgosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu plăcere să îţi atragă atenţia cineva special, încât, la finalul zilei, să poţi spune că ţi-ai pierdut complet capul. Dacă îţi lipsea iubirea, ieşi în lume şi caut-o: e acolo, undeva!

Capricorn

Nu te crampona de o piedică normală în drumul tău spre rezultatul visat. Dacă ceva te opreşte acum din elan, e un semn bun, în sensul că îţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere.

Uneori, hopurile pe care le întâlneşti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la direcţia pe care mergi, la instrumentele de care te foloseşti, deci ar fi nevoie, din când în când, să treci în revistă resursele. Ştii cum se spune: paza bună trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol îl are. Să te oblige să deschizi mai bine ochii şi să iei nişte măsuri drastice şi eficiente, se precizează în horoscopul zilei de 27 octombrie 2020.

Horoscop 27 octombrie 2020
Horoscop 27 octombrie 2020

Vărsător

Eliberează-te cât mai repede de lista de sarcini pe care ţi-ai propus-o pentru astăzi, ca să găseşti câteva minute doar pentru sufletul tău. Fă ceva din ceea ce te relaxează, te încarcă de energie pozitivă, te face să zâmbeşti sau te ajută să respiri în voie, deci aminteşte-ţi de hobbyurile tale, de muzica ce te linişteşte, de filmele preferate şi oferă-ţi un bonus de asemenea natură!

Citeste si: Cartea destinului pentru fiecare zodie! Ce scrie despre fiecare nativ în parte

Te vei simţi remontat chiar şi după o zi plină la serviciu! Tot ce îţi inspiră libertate (de mişcare, de gândire) e activitatea perfectă pentru această zi, semn că te apleci mai mult către tine, către nevoile tale cele mai intime. Lasă-i pe ceilalţi pe planul doi: azi tu eşti vedeta!

Peşti

Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune.

Dacă pleci la drum, fii sigur că pe parcursul călătoriei sau la destinaţie te aşteaptă oameni tonici, lucruri frumoase, surprize plăcute, încât e o reală bucurie să porneşti! Chiar dacă pleci cu unele reţineri, după ce se vor ivi primele aspecte pozitive, toate se vor ţine lanţ din bine în şi mai bine. Lasă rezervele, dubiile sau temerile deoparte, pentru că tot ce apare pe parcursul acestei zile are efecte excelente asupra ta, dându-ţi chef de viaţă!

Sursa: acvaria.com

 

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si