Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, ne oferă povestea impresionantă a lui Vasile Derevlean, un tânăr cu un destin halucinant.

vineri 09 aprilie 2021 , 12:04

Vasile Derevlean - În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ce nu te omoară te face mai puternic, așa începe lecția de viață pe care o primim de la Vasile Derevlean, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din care 19 ani i-a petrecut pe patul de spital.

19 ani de chin, aproape 40 de operații, sute de zile și nopți petrecute între pereții camerei de spital. O clipă blestemată, atunci când avea doar doi anișori, avea să-i schimbe destinul, dar mai ales chipul, pentru totdeauna.

O oală cu apă clocotită a căzut pe el și I-a ars pe aproape jumătate de corp, cap, gât, trunchi și mâna stângă.

Citeste si: Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital[Sursa foto: Kanal D]

În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător, un învingător care a știut să se ridice și să ia tot ce e mai bun de la viață, chiar dacă aceasta l-a îngenunchiat tocmai când învața să facă primii pași.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în Prime Time, în primele trei luni ale lui 2021, cu o cotă de piață de 20% pe targetul Național- Creștere semnificativă față de anul precedent – 33% Share

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital
Acum Vasile Derevlean este student, în anul doi la medicină și visează să se întoarcă într-o zi în spitalul în care a crescut dar … ca medic.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele... A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele de imunizare: ”În timpul nopţii au fost şi câte 5 persoane pe minut”
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
spotmedia.ro
Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de... Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de la Booking.com
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si