Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. ”Sunt foarte pregătit de 'marea spovedanie'”

Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:15, la Kanal D!

vineri 09 aprilie 2021 , 11:54

Cine este cu adevărat Cozmin Gușă, omul care a jucat întotdeauna cu și împotriva celor mai importanți oameni în statul român[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În vârstă de 50 de ani, căsătorit și cu doi copii, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui important post TV de stiri.

Cine este cu adevărat Cozmin Gușă, omul care a jucat întotdeauna cu și împotriva celor mai importanți oameni în statul român, precum Adrian Năstase, Traian Băsescu și Mircea

Geoană, putem afla în ediția de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Invitatul este pregătit să răspundă tirului de întrebari după cum el însuși afirma:  “Sunt foarte pregătit de 'marea spovedanie'…”.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!

Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:15, la Kanal D![Sursa foto: Kanal D]


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si