Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție Apel la consilier, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D. Cauzele si simptomele stenozei aortice

Duminica aceasta, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical international, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. Călătoria medicala prin spitalele din straintate se oprește în cabinetul domnului Profesor Huseyin Aksu, pentru a aborda un subiect sensibil: stenoza aortica.

Author: Georgiana Balaban vineri 05 august 2022 , 16:33

eva pavel

Eva Pavel prezintă emisiunea „Apel la consilier”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stenoza valvei aortice este o boală pe termen lung. Poate progresa foarte mult timp fără nici un simpto, până când stenoza din valvă atinge un anumit nivel. De obicei, se diagnosticheazā întâmplător, în timp ce pacientul este investigat din alte motive.

Citeste si: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Simptomele clasice si cele mai frecevente sunt date de oboseala la efort, dificultați de respirație, dureri în piept, amețeli, palpitații și slăbiciune. Desigur, acestea simptome pot fi confundate cu multe boli. Cel mai adesea se confundă cu bolile pulmonare sau cu alte boli ale inimii. Când pacientul ajunge la asfel de semnale, motivul exact este dezvăluit în urma examinărilor.

eva pavel

Eva Pavel la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kanal D a dat liber la distracție! “Roata Norocului” a plasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România

Citeste si: Diana Șoșoacă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Care sunt cauzele si simptomele stenozei aortice si ce metode revoluționare de tratament sunt disponibile în străinătate în situațiile în care este diagnosticată, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

Citeste si: Previziunile astrale ale zilei, cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 5 august 2022. „Luna traversează astăzi zodia Scorpion și vom fi mai atenți la veniturile noastre” Iată ce ne așteaptă!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si