Bătrâni, bolnavi și singuri, zeci de oameni au fost convinși de către angajații unei clinici din capitală să scoată și ultimii bani de la saltea și să îi dea pe niște așa zise aparate minune, care să le salveze viața. Mai mulți indivizi ar fi pus la cale o rețea prin care așa ziși terapeuți le inventau boli grave vârstnicilor și îi convingeau să achiziționeze unul sau mai multe aparate așa zis "vindecătoare" ale căror prețuri ajungeau și la peste 60 de mii de lei.

Reprezentanții unei clinici din București au racolat pe stradă, în magazine sau prin telefon, pensionari dispuși să facă orice pentru a-și recăpăta sănătatea.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență și aseară, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări

Reporterii "Asta-i România!" vă prezintă drama bătrânilor care au ajuns la sapă de lemn și care își caută dreptatea în justiție. Mulți s-au împrumutat la bănci de zeci de mii de lei, alții și-au pierdut sumele adunate cu mare greutate pentru vremuri grele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Tot în ediția de duminică veți cunoaște doi tineri care au lăsat în urmă viața roz din Paris și au găsit fericirea, după mulți ani de căutări, pe un vârf de deal

din Vâlcea, unde și-au făcut propriul lor sat. Patru căsuțe tradiționale de lemn, un hambar peste care au trecut mai bine de 150 de ani, aduse tocmai din Maramureș, și o poveste de viață care merită să fie cunoscută.

Nu ratați duminică, începând cu ora 14.30, o ediție de colecție "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiță, pentru a află dramele celor bătrâni și vulnerabili care cad pradă escrocilor dar și pentru a descoperi satul-comoară de la poalele masivului Cozia.

Citește și: Kanal D, premiu pentru ”Leadership în televiziune”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si