Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

Prea mici pentru un destin teribil si o viata de cosmar, acesta este cazul sfâșietor a doi frați de numai 6 și 7 ani, din Păcureți, jud. Prahova, care într-o zi s-au trezit singuri pe lume, si pe care emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ni-I prezintă duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

Author: Estera Maria vineri 17 martie 2023 , 14:14

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  Prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mult prea devreme să-și poarte de grijă, cu un tată care le-a făcut copilăria un calvar, și cu o mama care  s-a prăpădit, în urma unei boali incurabile, cei doi frați au rămas în grija bunicii, singura lor salvare.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,  Prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

Citește și: Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2, din 2 aprilie, de la ora 19:00!

În urmă cu 2 ani au rămas orfani, după ce mama, li s-a stins în urma unei boli incurabile iar de atunci băieții au rămas în grija bunicii materne, care i-a luat sub aripa ei, și care se chinuie să-i crească. Bătrâna nu s-a îndurat să-i lase în voia sorții, după ce tatăl micuților le-a făcut viața un coșmar, pentru ca în cele din urmă acesta să fie încarcerat.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citește și: O nouă vedetă la Zoo

Oricât de greu îi este, oricât de tare a îngenunchiat-o viața, bunica știe că de dragul nepoților trebuie să fie puternică. Viața nu i-a oferit niciodată nimic bietei femei, iar acum câțiva ani, un foc blestemat i-a luat și casa; cu banii rămași de la înmormântare, bătrâna a reușit să amenajeze două cămăruțe, pentru ca cei de la protecția copilului să îi dea în grijă cei doi nepoți. De ea, și numai de ea, depinde viitorul micuților care riscă să ajungă în sistemul de plasament, din cauza sărăciei în care trăiesc.

Citește și: Nona și Patricia, un nou schimb de replici acide: „Fată, te joci cu focul!”

Tot duminică, la “Asta-i România!”, ajungem, prin intermediul emisiunii, în Cihei, un sat din țara Beiușului, unde-l vom cunoaște pe Marius Mihuț, rămas printre ultimii meșteri de viori cu goarna din țară, un instrument tradițional, nelipsit altădată de la nunțile bihorene. Faima i s-a dus peste granițele țării, muzicieni din toată lumea îl caută și îi cumpără instrumentele, în vreme ce noi nu facem nimic ca să păstrăm vie această tradiție și să o punem la loc de cinste.

Citește și: Cristina este dezamăgită de atitudinea lui Radu: ”După date, mi se pare, nu știu, ai fost mai detașat, să spun așa”

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție a emisiunii „ Asta-i România! ”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si