Duminica, 30 august, la ora 20:00, Kanal D le aduce telespectatorilor un nou sezon al emisiunii concurs “Roata Norocului”. Cel mai iubit show concurs din istoria televiziunii, ajuns la cel de-al 12 lea sezon, intra in casele milioanelor de romani cu buna dispozitie, cu distractie la maximum si premii uriase pentru concurentii fiecarei editii.

Filmarile sunt in toi, cu respectarea masurilor de igiena si distantare impuse de pandemie,  iar Ana-Maria Barnoschi si Bursucu sunt fericiti ca isi pot continua misiunea atata de frumoasa de a aduce zambetul si distractia in casele romanilor.

Cine vor fi invitații primei ediții

Prima editia e noului sezon, difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, ii va avea printre invitatii concurenti pe Gratiela Duban Teohari, fosta concurenta in reality show-ul “Survivor Romania”, alaturi de sotul ei, Andrei Duban. Acestia vor invarti roata in beneficiul unei familii aflata in dificultate.

Citeste si: Live „Puterea Dragostei”, 26 august. Detalii incendiare ies la iveală

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ne bucuram tare mult ca putem juca in aceasta seara pentru aceasta familie si speram sa le purtam noroc si nu numai, sa le indeplinim dorintele. Ne dorim din suflet sa va facem fericiti!”,  a transmis Andrei Duban familiei pentru care joaca la Roata Norocului duminica aceasta.

Doinita Iuliana este mama a doi copii, femeia si sotul ei traiesc din salarii modeste impreuna cu socrii si cumnatii in patru camere.

Cei doi parinti incearca din rasputeri sa le ofere un trai decent celor doi baieti ai cuplului, insa finalizarea constructiei camerei copiilor a fost pusa pe planul doi, in momentul in care mezinul s-a imbolnavit. Acum au nevoie de ajutor, iar la „Roata Norocului”, invitatii vedeta fac totul pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de ei.

Citeste si: Drama actriţei din "Dragoste şi secrete": "Am fost sechestrată în casă când eram însărcinată!"

Nu pierdeti  noul sezon al emisiunii “Roata Norocului” incepand din aceasta  duminica, 30 august, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si