Duminică seara, primul sezon al serialului de comedie „Moldovenii” ajunge la final! Ce se întâmplă în ultimul episod al acestui sezon

Primul sezon al serialului de comedie „Moldovenii” ajunge la final, duminică, 2 februarie. Ultimul episod al acestui sezon va putea fi urmărit în acest weekend, imediat după reality-ul „Survivor România”.

G.B., vineri 31 ianuarie 2020 , 15:46

primul sezon moldovenii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Secretele bine ascunse de gura satului din Găurenii de Jos par să iasă la iveală, bârfele de pe ulița comunei sunt intens dezbătute de locuitorii așezământului din inima Moldovei. În tot acest timp, edilul Ghiță Şpagoveanu pregătește un moment de importantă națională în Găurenii de Jos, acesta va născoci, împreună cu preotul și dascălul, o nouă idee de înavuțire rapidă. Pionii principali ai comunei pregătesc un festival de muzică electronică, care se anunță, după spusele lor, ca fiind unul dintre cele mai grandioase din România. Însă divertismentul garantat pe stadionul de fotbal nu va fi pentru plăcerea sătenilor, ci pentru buzunarul primarului.

Citeste si: Faimoșii de la “Survivor România”, mai dezbinați ca oricând! În ediția de mâine seară telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

primul sezon moldovenii

Duminică seara, primul sezon al serialului de comedie „Moldovenii” ajunge la final! Ce se întâmplă în ultimul episod al acestui sezon

Forfotă mare în sat, Aurica și Maria își pregătesc ținute avangardiste pentru mărețul festival de muzică electronică organizat în comuna lor. Și pentru că trendul stilului de viață vegan pătrunde până în inima Moldovei, Aurica se va conforma mândră acestui regim.

Citeste si: Mesaje de despărțire. Cum să-i spui că totul s-a terminat

primul sezon moldovenii

Însă întreaga operațiune de delapidare va fi deconspirată, consecințele fiind dezastruoase pentru primarul Ghiță Şpagoveanu.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația cu familia ei

primul sezon moldovenii

Oare problemele primarului își vor găsi rezolvare? Sătenii înșelați se vor simți răzbunați? Toate acestea le veți putea afla urmărind ultimul episod al primului sezon al serialului de comedie „Moldovenii”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Avantajele pe care le ofera firmele de servicii funerare clientilor indurerati

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si