Petre Roman (71 ani) a intrat in Parlamentul Romaniei in 1990 si l-a parasit in 2016, cu o pauza de un an si jumatate din cauza unor probleme cu incompatibilitatea. In acest moment, Petre Roman mai traieste doar din pensie si din onorariile artistice ale sotiei sale, Silvia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ultima declaratie de avere depusa de Petre Roman, la sfarsitul anului trecut, nu arata prea bine pentru fostul deputat. Daca taiem indemnizatia de parlamentar, Petre Roman ramane cu aproximativ 3.200 lei pe luna din pensia de profesor universitar si cu un onorariu anual de 6.500 lei al sotiei. Roman si-a pus deoparte aproximativ 90.000 de euro intr-un depozit bancar si, la o adica, poate sa mai vanda din bijuteriile sotiei (2.000 euro) sau din tablourile familiei (2.000 euro). Alte cateva mii de euro ar putea sa mai scoata vanzarea uneia dintre cele trei masini cu vechime cuprinsa intre 5 si 10 ani.

Sotia lui Roman castiga putin din muzica

Petre Roman mai detine o casa de 200 mp in Voluntari, iar sotia lui un teren de 1.000
mp la Constanta, iar fostul deputat a imprumutat cu 100.000 euro o firma imobiliara.
Vestea buna pentru Petre Roman este, insa, ca poate aplica pentrui o pensie de parlamentar. Alesii tocmai au marit sumele, care pot ajunge pana la 10.335 lei pentru un parlamentar care are la activ 3 mandate. Roman are, insa, 5 mandate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si