După ce s-a pensionat, actorul Dan Puric a învins poliția în instanță EXCLUSIV

Celebrul actor buzoian Dan Puric (61 de ani) a dat poliția în judecată, contestând o amendă rutieră.

Petru Luca, miercuri 07 octombrie 2020 , 15:12

Puric
Actorul Dan Puric s-a pensionat la 60 de ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Celebrul actor buzoian Dan Puric (61 de ani) a dat poliția în judecată, contestând o amendă rutieră. Anul trecut, în toamnă, Puric informa publicul de decizia lui de a se pensiona din lumea teatrului. ”Eu în teatrul de azi nu mă mai regăsesc, pentru că și teatrul trebuia năruit, nu numai România. Mi-am băgat actele de pensionare anticipată la Teatrul Național. Igienic! Am simțit că trebuie să apăr teatrul. Și îl apăr retrăgându-mă. În sufletul meu este o zbatere, o durere”, anunța trist Dan Puric. 

Citeste si: Actriţa Ileana Olteanu face măşti de protecţie la mașina de cusut, în izolarea de la domiciliu: „În farmacii nu am găsit”

Devenit cetățean de onoare al orașului Buzău, Dan Puric - originar din Nehoiu, unde părinții săi erau medici - vrea totuși să se implice în viața socială și politică a zonei din care provine. ”Acest pământ mi-a făcut onoarea să mă nasc pe el, aici. E o mare onoare să te naști pe acest pământ sfânt al Buzăului. Cel mai important moment în viața unui om e când se întoarce la rădăcini, restul e aventură sau rătăcire. Ți se schimbă pulsul când te întorci spre casă. Are ceva pământul acesta”, s-a confesat recent Dan Puric.

Puric
Actorul Dan Puric a contestat o amendă rutieră

Dan Puric a dat în primăvară poliția în judecată și a învins-o după șase luni de pandemie 

Având acum mai mult timp liber, Dan Puric a decis să acționeze statul în judecată, mai exact poliția română, într-un proces în care a contestat o amendă primită în primăvară, imediat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. La jumătatea lunii septembrie, Judecătoria Sectorului 3 București i-a dat dreptate cunoscutului actor.

Ora estimata: 13:30, Complet: C 32 Civil, Tip solutie: Admite plângerea.
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Anulează Procesul-verbal seria PBW nr. 274537 din data de 25.03.2020. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi 14.09.2020, punându-se soluţia la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  7644/2020  14.09.2020”, așa sună decizia judecătorilor în procesul intentat de Dan Puric autorităților. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emily Burghelea a aflat daca va avea fetia sau baietel: "Am cedat... Emily Burghelea a aflat daca va avea fetia sau baietel: "Am cedat insistentelor celor din jur..."
demamici.ro
A născut un bebeluș de 6,01 kg, natural, fără epidurală. Băiețelul a venit pe lume la... A născut un bebeluș de 6,01 kg, natural, fără epidurală. Băiețelul a venit pe lume la 40 de săptămâni | Demamici.ro
b1.ro
A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut... A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !
monitorulcj.ro
Mereu la datorie! Polițiștii au dat jos zăpada de pe lunetele șoferilor, dar nu au scos... Mereu la datorie! Polițiștii au dat jos zăpada de pe lunetele șoferilor, dar nu au scos și carnețelul de amenzi. VIDEO
infoactual.ro
Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum” Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
infoactual.ro
Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si