După ce slăbise enorm, botoșăneanul care la 7 ani cântărea 100 de kilograme s-a îngrășat din nou! Gabriel a pus pe el de Sărbători FOTO

Gabriel M. învinsese obezitatea infantilă, dar după ultimele sărbători petrecute acasă, la Botoșani, tânărul de 18 ani a pus din nou pe el câteva kilograme.

Author: Petru Luca duminică 19 ianuarie 2020 , 18:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gabriel M. învinsese obezitatea infantilă, dar după ultimele sărbători petrecute acasă, la Botoșani, tânărul de 18 ani a pus din nou pe el câteva kilograme! În 2008, Gabriel M., un copil de 7 ani din satul Tudora (județul Botoșani), a fost internat în spital după ce mâncase 5 kg de jumări la o singură masă!

Citeste si: Ce să bei după mesele copioase de Crăciun ca să îți revii

Aflat în mare pericol din cauza obezității infantile de care suferea (cântărea atunci 100 de kilograme), Gabriel a fost internat de urgență într-un cămin-spital și a urmat apoi un regim strict. Ajutat de doctori și de propria voință, puștiul a revenit încet-încet la o greutate acceptabilă pentru un adolescent de 18 ani, pe care i-a împlinit anul trecut. 

Numai că ultimele sărbători s-au dovedit păcătoase pentru Gabriel, care a dat iama în bunătățuri și a mai pus pe el câteva kilograme din cele de care scăpase cu atâta trudă! Mai mult, dezamăgit de look-ul pe care îl încercase în vară, când își

lăsase mustață, Gabriel a renunțat în 2020 la acest ”accesoriu” macho. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si