Duplex de lux apartinand lui Sever Muresan, scos la licitatie de banca! Cat costa imobilul din centrul Capitalei?
Actual

Duplex de lux apartinand lui Sever Muresan, scos la licitatie de banca! Cat costa imobilul din centrul Capitalei?

Radu Constantin
13 iun 2018

Un apartament duplex de lux, apartinand omului de afaceri Sever Muresan, va fi scos la licitatie pentru aproape 200.000 euro.


Sever Muresan a mai pierdut un imobil, iar de data aceasta este vorba despre un duplex de lux situat in centrul Capitalei. Apartamentul fostului jucator de tenis are 5 camere, se intinde pe doua etaje si are aproximativ 113 mp utili, fiind evaluat de catre specialisti la 195.073 euro.


Sever Muresan a fost evacuat din acest apartament inca de acum 12 ani si tot de atunci fiscul incearca sa-i gaseasca un cumparator. Banii pe care banca incearca sa-i obtina ar merge la acoperirea unui credit neacoperit cu o valoare la zi de peste 7,8 milioane lei (1,7 milioane euro), obtinut de una dintre firmele omului de afaceri. Interesant este ca initial, contractul de credit a avut o valoare de 250.000 lei (in 1995), pe 12 luni, cu o dobanda de 52%. Cum suma nu a fost acoperita, s-au facut mai multe acte aditionale, pe langa dobanda au aparut si penalitatile, iar acum s-a ajuns la o suma uriasa. Apartamentul din Bucuresti apartine atat lui Sever Muresan, cat si fostei lui sotii, de care a divortat in anul 2000.


Sever Muresan este cunoscut pentru legatura cu celebra banca Dacia Felix pe care a infiintat-o in 1991 si a acordat mai multe credite neperformante. In acest caz, Muresan a fost anchetat pentru inselaciune si fals material, insa in 2005 el a fost achitat, intervenind prescriptia, insa obligat sa plateasca daune de 100 milioane euro. In tinerete, Sever Muresan a fost jucator de tenis, el fiind inclusiv membru al echipei romanesti de Cupa Davis.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook