Tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc! ANAF a scos la licitatie o cladire si un teren aflate in proprietatea firmei detinute de Stere Halep!

Din cauza datoriilor acumulate de o firma a sa, tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc. Licitatia bunurilor va avea loc pe 22 iunie.

Matei Vaihan, marți 12 iunie 2018 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-o perioada in care fiica sa care castiguri fabuloase din tenis, tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelica SRL”, unde este unic asociat si administrator. Fiscul constantean a scos la vanzare o cladire din comuna Vulturu si un teren aferent, ambele aflate in proprietatea firmei lui Stere Halep. ANAF organizeaza pe 22 iunie, la Serviciul Fiscal Harsova, o a doua licitatie pentru vanzarea unui bun detinut de debitorul "La Stelică SRL". Este vorba despre o cladire (spatiu de productie a bauturilor alcoolice), in suprafata de 167,81 metri patrati, plus terenul aferent, de 1.000 metri patrati, situata în localitatea Vulturu, cu un pret de pornire al licitatiei de 38.068 de lei, fara TVA.

Tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc. Se organizeaza o a doua licitatie pentru vanzarea bunurilor

Precedenta licitatie s-a tinut pe 24 mai, dar cum bunurile nu au fost vandute, se organizeaza o a doua licitatie, pretul fiind redus cu 25% din pretul initial de de evaluare, care a fost de 50.758 lei, fără TVA. “Clădirea este executata silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova. La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”, a scris replicaonline.ro.

Tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc. Firma lui Stere Halep are datorii de peste 500.000 de lei

Pentru ca firma sa a acumulat datorii la stat, tatal Simonei Halep este executat silit de Fisc. Firma a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei şi un profit net de 12.650 lei, fără nici un angajat, dar şi datorii de 538.916 lei. Nu este prima dată când Stere Halep are probleme cu ANAF. În 2016, Fiscul a scos la vânzare un spaţiu de producţie, un Mercedes, un Audi A6, un Seat şi o autoutilitară Fiat Ducato din cauza datoriilor pe care le avea la stat altă firmă a familiei Halep, Lacto Mony SRL. Ulterior, sechestrul a fost ridicat, după ce firma de producătoare de lactate a achitat o parte din dările la stat. Problemele financiare ale lui Sere Halep apar intr-un context in care fiica sa bifeaza castiguri uriase din tenis. Pentru titlul castigat la Roland Garros, Simona a incasat 2,2 milioane de euro, castigurile totale din tenis fiind de aproximativ 25 de milioane de euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si