În urma tragediei de la cariera Jilț Sud, din județul Gorj, 3 persoane au murit și 8 au fost rănite, după ce un vehicul în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat.

Incidentul s-a petrecut după ce autovehiculul în care se aflau muncitorii s-a răsturnat de pe un pod în timp ce se îndrepta spre cariera de cărbune din zonă.

Durere fără margini, în urma accidentului din Gorj. Fratele unuia dintre minerii morți trece prin clipe grele: „Cum să fie mort?”

Accident Gorj

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine era Denis Monastirski, ministrul de Interne al Ucrainei, ucis în accidentul de elicopter

Cei 3 mineri nu au mai putut fi salvați

La fața locului au ajuns la scurt timp salvatorii, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei mineri care au decedat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier în comuna Mătăsari,   jud. Gorj, cariera minieră Jilț.

Citește și: Un bărbat a fost ucis pe șosea, după ce a traversat neregulamentar

La faţa locului au fost deplasate 2 echipaje pentru descarcerare, trei echipaje SMURD şi o autospecială pentru victime multiple, precum şi opt echipaje din Serviciul de Ambulanţă Gorj.

S-a activat Planul Roşu de Intervenţie pentru a face faţă situaţiei. Trei persoane se aflau în stare de inconştienţă, iar alte opt au suferit leziuni, dar se aflau în stare de conştienţă şi erau cooperante”, a transmis Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj, pentru  digi24.ro

Citește și: Tragedie uriașă în Ucraina. Un elicopter s-a prăbușit peste o grădiniță de lângă Kiev. Ministrul de Interne al Ucrainei și-a pierdut viața: „Din păcate, cerul nu iartă greșelile”

Fratele unuia dintre minerii morți caută explicații pentru moartea bărbatului

Fratele unuia dintre muncitorii care au murit în accidentul de marți cere explicații solide autorităților pentru tragedia care l-a ucis pe bărbat. 

„Cum, mă, cum să fie mort? Cum să fie mort? Ce făcură, mă de atâta timp de când se întâmplă, că nu-s în stare mă, să facă drumuri? Nu-s în stare! Că dacă aveau drumuri făcute, poate trăia! Poate trăia dacă aveau drumuri făcute! Nu au! Stau în birouri, nu iasă din birouri, la căldură, că-i nămol! Ei nu pot să meargă, noi putem să mergem, că suntem proştii lor! Proştii lor, să ia bani de pe urma noastră! De pe urma noastră ia bani! Stau în birouri, nu iasă afară, nu fac drumuri!”, a strigat bărbatul, conform imaginilor difuzate de Gorj TV.

Citește și: Și-a ucis familia pentru o bucată de pământ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si