Dusmanul lui Gigi Becali, in razboi cu toata lumea! Florin Talpan, juristul CSA Steaua, si-a dat in judecata superiorii din Armata, care l-au amendat pentru ca "vorbea prea mult"
Sport

Dusmanul lui Gigi Becali, in razboi cu toata lumea! Florin Talpan, juristul CSA Steaua, si-a dat in judecata superiorii din Armata, care l-au amendat pentru ca "vorbea prea mult"

Radu Constantin
11 oct 2017

Florin Talpan, juristul CSA Steaua si dusmanul de moarte al lui Gigi Becali, a ajuns intr-o situatie ciudata: aceea de a-si chema superiorii in instanta.

Talpan, omul care i-a „luat” lui Gigi Becali marca „Steaua” si a redat-o Armatei, a ajuns sa se razboiasca in instanta cu Ministerul Apararii Nationale, acolo unde este angajat si chiar cu CSA „Steaua Bucuresti”. Juristul a avut ieri prima infatisare intr-un proces in care contesta o decizie de sanctionare pe care superiorii i-au aplicat-o in aceasta primavara, tocmai din cauza razboiului pe care acesta il are cu latifundiarul din Pipera.

Citeste si: Rivalul lui Gigi Becali castiga 1000 de euro pe luna si are de returnat 40000 de euro! Juristul Florin Talpan l-a lasat pe latifundiar fara marca Steaua


In aprilie, Florin Talpan a fost amendat cu 1.000 lei (10% din salariu) si i s-a retras dreptul de a promova pe cale ierarhica pentru o perioada de timp, ca urmare a mai multor referate interne facute de generalii din minister. Motivul sanctionarii a fost tocmai acela ca Talpan a vorbit cu presa fara acordul MApN si al CSA si ca a facut declaratii fara ca acestea sa fie preaprobate de superiori. La vremea respectiva, Talpan il luase in colimator nu doar pe Becali, ci si pe Razvan Burleanu, seful Federatiei Romane de Fotbal. Juristul a spus ca FRF functioneaza ilegal si i-a cerut demisia lui Burleanu, pe motiv ca a lasat FCSB-ul lui Gigi, „un club neafiliat, care si-a schimbat denumirea in timpul sezonului”, sa evolueze in prima liga.Florin Talpan
Florin Talpan fusese sanctionat si inainte. Anul trecut el a intrat in colimatorul generalilor de la CSA, care l-au impiedicat sa discute cu Ministrul Apararii pe tema conflictului cu Gigi Becali.
Talpan a apelat la o instanta civila si a contestat sanctiunea la Tribunalul Bucuresti, in luna mai. Instanta a fixat primul termen de judecata pentru 10 octombrie, insa cel mai probabil, procesul se va lungi destul de mult.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook