E incredibil ce au descoperit anchetatorii in casa Anastasiei Cecati - Ce variante iau ACUM in calcul in legatura cu moartea celor doi soti
Actual

E incredibil ce au descoperit anchetatorii in casa Anastasiei Cecati - Ce variante iau ACUM in calcul in legatura cu moartea celor doi soti

C.I.P.
23 feb 2018

Moartea Anastasiei Cecati si a sotului ei, Alexei Mitachi, a starnit valva in toata presa, iar cazul crimei urmata de sinucidere este atent urmarit de catre oameni. Ei bine, cei care se ocupa de ancheta in acest caz au dat publicitatii primele detalii.

Alexandru Panzari, sef al Inspectoratului General de Politie, a venit cu primele concluzii ale anchetei. "Nu este o concluzie clar definita, dar se presupune ca la baza tragediei stau relatiile interpersonala. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta si-a asasinat iubita, dupa care s-a sinucis", a spus acesta.

Citeste si: S-a gasit arma cu care Anastasia Cecati a fost ucisa de iubit. Pe cutit s-ar fi descoperit amprentele lui Alexei Mitachi

El a dezvaluit ca au gasit arma crimei, un cutit, in chiuveta din bucatarie, iar pe el au gasit amprentele lui Alexei Mitachi. Pe langa asta, organele de ancheta exclud posibilitatea unei crime comise de o a treia persoana pentru ca usa apartamentului in care a avut loc tragedia era incuiata din interior.

Citeste si: Un tata bolnav isi creste copiii intr-o camera ridicata in mijlocul campului! Marturisirile lui sunt sfasietoare: "Nu stiu daca voi mai fi peste cinci ani din cauza bolii"

Surse din apropierea celor doi au declarat ca ei se certau des, mai ales dupa ce el refuzase sa deschida o clinica stomatologica in Dubai. Mai mult, ea i-ar fi cerut mereu bani, cate 1.000 de euro, ca sa il primeasca pe Alexei in vizita si sa il lase sa isi vada fiica. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook