Facuta bucati de maidanezi cand se intorcea de la scoala! O eleva de 12 ani a fost sfasiata de vie de haita de maidanezi din localitate
Social

Facuta bucati de maidanezi cand se intorcea de la scoala! O eleva de 12 ani a fost sfasiata de vie de haita de maidanezi din localitate

A.S.
23 feb 2018

Tragedie de nedescris pentru parintii unei copile in varsta de 12 ani. Acestia si-au gasit fiica facuta bucati de catre cainii maidanezi care au atacat-o cand se intorcea de la scoala.

Scenele de la locul tragediei sunt greu de privit! Biata Liza nu a avut nicio sansa in fata bestiilor care au sfasiat-o de vie.

Parintii s-au ingrijorat cand au vazut ca fiica lor nu se mai intoarce de la scoala si au pornit in cautarea ei. Cand au vazut dare de sange pe zapada, acestia au incremenit. S-au luat dupa acestea, iar ceea ce au vazut cu siguranta nu vor uita toata viata. Bucati din trupul fiicei lor erau imprastiate pe un perimetru de cativa metri, la marginea padurii.

Politia din Ucraina a deschis o ancheta in acest caz si au impuscat mai multi caini maidanezi pentru a vedea daca in stomacul lor exista bucati din carnea fetei.

Localnicii din Khartsyzsk, regiunea aflata la 18 mile de Donetk, acolo unde s-a petrecut tragedia, sunt ingroziti si spun ca zona este impanzita de caini maidanezi care au ajuns acolo odata cu razboiul civil din 2014, cand separatistii pro-rusi au preluat controlul asupra unor localitati din Donetk si Luhansk.

Oamenilor le este frica sa iasa din case si spun ca pana si drumul pana la supermarket este o adevarata aventura din cauza maidanezilor.

Sursa foto: east2west

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook