Gabriela Falcusan este agentul de politie din Carei care a fost acuzata de Mircea Ardelean, un sofer, ca l-ar fi batut in noaptea de joi spre vineri, dupa ce acesta ar fi ajuns la spital in urma unui control in trafic la care s-a depistat că bause. Femeia l-ar fi batut pe barbat, enervata de faptul ca acesta i-a spus ca seamana cu Elena Udrea, presa locala relatand ca acesta s-ar fi ales, in urma incidentului, cu vezica urinara sparta.

Ancheta este in derulare, iar site-ul obiectiv-sm.ro a dezvaluit ca lucrurile ar fi stat altfel decat sustine victima. "In mod neoficial, colegi de-ai poliţistei îi iau apărarea acesteia, afirmând că nu se pune problema unei agresiuni din partea femeii, sediul poliţie fiind dotat cu camere video a căror filmare ar dezincrimina-o pe femeie. De asemenea, surse din anturajul bărbatului încep să conteste declaraţiile iniţiale ale acestuia, afirmând că bărbatul ar fi fost brutal şi ar fi căzut peste poliţiştii careieni, de unde şi ruptura vezicii urinare”, scris site-ul din Satu-Mare. Falcusan este angajata in politie din 2011, iar din declaratia sa de avere reiese ca are un salariu de 23.914 lei (1.992 de lei pe luna). In acelasi document, Falcusan a completat ca a mostenit doua apartamente si o casa de vacanta, dar si ca si-a cumparat un apartament.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si