Tomnita Florescu, aleasa consilier general pe listele ALDE, este de profesie arhitect, fiind profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

Pana anul trecut, cand a devenit “angajat” la Primarie ,Tomnita Floreescu obtinea venituri si din activitatea de consultant la firma de arhitectura Tomdesign SRL, in afara salariului de profesor si a pensiei. Conform declaratiei de avere, actualul viceprimar a obtinut 70.000 lei, salariul de profesor la UAUIM, 79.000 lei de la  firma de arhitectura si 62.000 lei de la Casa de Pensii sector 3.  In total, circa 47.000 de euro pe an, adica peste 17.500 de lei pe luna.  


Tot din declaratia de avere aflam ca Tomnita Florescu are doua case in Bucuresti, prima de 186 mp, cumparata in 2011 si a doua de 230 mp, in cartierul H. Coanda, cumparata in 2007, dar si tablouri, bijuterii si obiecte de arta in valoare de 230.000 euro.
Conform presei, Tomnita Florescu este nora lui Mihail Florescu, care a fost ministru al Chimiei in perioada lui Nicolae Ceausescu. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si