Ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase! Dana Deatcu este consilier principal la Direcţia de Sănătate Publică!

S-a dezvăluit că ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase. E vorba despre Dana Deatcu.

Matei Vaihan, sâmbătă 09 februarie 2019 , 10:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a aflat că ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase. Pe 23 martie 2018, italianul a primit parafă de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP), pe documentul eliberat apărând semnătura Gabriela Angheloiu, fostul director al DSP în acel moment. Cu toate acestea, Angheloiu a susţinut cu nu ea a semnat documentul, ci un funcţionar din instituţie, Dana Deatcu.

„Am fost directorul DSP. Funcția mea era de director general. În perioada 22-23, eu am avut o dispoziție, nefiind în instituție. În perioada 22-23, la conducere se afla directorul executiv adjunct la acea perioadă, deci nu este semnătura mea”, a spus Angheloiu la Antena 3. (citeşte ce a declarat medicul fals la audieri)

Citeste si: Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase: "Vă pot da numele funcționarului, Dana Deatcu" 

„Am primit o solicitare de la acest doctor în care susținea recunoașterea studiilor efectuate în afară, de la Ministerul Sănătății, sub semnătura mea, dumnealui a primit negație. Documentele nu erau complete, nu erau conforme. Nu am știut că a făcut așa ceva. Sunt foarte multe coduri de parafă care se eliberează anual. Nu pot să îmi imaginez ce s-a întâmplat și ce blocaj a putut să aibă această persoană. Vă pot da numele funcționarului, Dana Deatcu. Ea este funcționarul, care din milă… Eu sunt extrem de afectată, pentru că imaginea numelui meu este afectată. Nu pot să fiu târâtă într-o astfel de mizerie, fără să fi greșit”, a mai declarat Gabriela Angheloiu.

Ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase. Deatcu a fost consilier parlamentar 

Din declaraţiile Gabrielei Angheloiu reiese că ea i-a oferit, din milă, parafa lui Matteo Politi, medicul cu 8 clase. Ana-Daniela Deatcu ocupă funcţia de consilier principal la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, la Biroul Informatică şi Biostatistică Medicală. Acum câţiva ani, Daniela Deatcu a fost consilier parlamentar al deputatului PDL Dan Radu Zătreanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si