O comunitate din Italia este în doliu. Ecaterina a murit când nimeni nu se aștepta. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a căzut într-o prăpastie adâncă de peste 100 de metri. Apropiații sunt îngenuncheați de durere.

Citește si: O tânără a murit după ce a fost străpunsă de o balustradă

Românca a fost dată dispărută de duminică. Mama ei a sunat imediat la Poliție și a anunțat dispariția.

Femeia a aflat, între timp, că fiica ei a fost găsită fără suflare, după ce a căzut într-o prăpastie.

Românca a pierit la doar 30 de ani

Tânăra era stabilită în Torino de mai mult timp. În cursul zilei de luni, mama ei a apelat numărul unic de urgență și i-a anunțat pe agenții de poliție că fiica ei este de negăsit. În realitate, tânăra era moartă, la Colle del Nivolet, un pas muntos din grupul de est al Alpilor Graieni.

Citește si: Caz șocant: o femeie în vârstă de 87 de ani a fost violată, apoi omorâtă

Colegii de muncă ai fetei s-au îngrijorat și ei atunci când au văzut că nu mai vine la muncă. Ulterior, s-a aflat că autoturismul femeii staționa de ceva timp în piața din Colle dei Nivolet, o trecătoare alpină situată la 2.641 de metri altitudine, în Parcul Național Gran Paradiso, potrivit Observator.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

ecaterina-a-murit-in-italia

Românca a murit la doar 30 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Cadavrul Ecaterinei a fost văzut din vârful Gran Vaudala, din Ceresole Reale.

Trupul neînsuflețit se afla într-o prăpastie adâncă. Medicii nu au mai putut face nimic atunci când au ajuns la fața locului.

Citește si: O femeie din Vâlcea a murit, după ce a fost înțepată de un bondar

Ea a avut leziuni incompatibile cu viața. Salvarea Alpină a Guardia di Finanza, Salvarea Alpină și Speologică Piemonteză a ajuns la fața locului, dar a fost mult prea târziu.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Oamenii legii consideră că tânăra s-a dezechilibrat și a căzut. Era pasionată de natură, în toate formele ei. Acum, apropiații și prietenii o plâng pe rețelele de socializare.

Citește si: Un român de 40 de ani s-a întors în țară ca să-și ucidă soția și soacra. Polițiștii de frontieră l-au oprit la timp. Ce l-a dat de gol pe bărbat

„Pentru că viața e un fior, e totul un echilibru deasupra nebuniei…. Ciao Katia! Te-a trădat muntele, natura, ceea ce iubeai să faci… Într-o clipă, visele tale, proiectele tale, au fost șterse… Și m-ai lăsat aici, plină de neîncredere… Deja îmi lipsești, prietena mea”, este

unul dintre mesajele îndurerate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si