Printre răniţi se află primarul José Luis Uriŕłstegui, soţia sa Luz Marŕa Zagal, oficiali şi rezidenţi care participau la ceremonia de redeschidere a podului.

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite marţi în urma prăbuşirii unui pod

Accidentul a fost văzut aproape în timp real pe reţelele de socializare într-un videoclip în care invitaţii la eveniment cădeau de la doi metri în albia unui pârâu.

Citeste si: Un copil și-a salvat mama de la moarte, sunând la poliție. Agresorul era chiar tatăl băiatului

''Sunt cel puţin 25 de răniţi'', a declarat un oficial local Samuel Sotelo pentru Milenio TV. ''Doi au fost internaţi în spital cu răni grave'', a precizat el.

Pod din Argeș, inaugurat cu apă sfințită și copii în port popular

Inaugurare grandioasă a unui pod din localitatea argeşeană Mihăeşti. Acesta a fost dat în folosinţă după ce a fost sfinţit de un sobor de preoţi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Slujitorii Domnului au ţinut o slujbă de sfinţire, apoi au uns cu mir balustradele.

Evenimentul s-a desfăşurat în faţa șefilor judeţului şi a primarului localităţii.

Citeste si: Incident grav la Mamaia

Imaginile au fost făcute publice pe pagina Consiliului Judeţean Argeţ. Podul era în construcţie din anul 2017 şi a costat 720.000 de euro.

"Ei bine, voi, astăzi, sunteţi nişte fericiţi, pentru că uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta! Vreau să vă spun vouă, celor mici, pentru că atunci când eu eram așa ca voi,

aici exista un pod de lemn. Un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde-ți pui pasul, riscai să scapi în râu", a transmis primarul din Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si