Ecaterina Andronescu, la Congresul PSD: Nu am ştiut să oprim ştirile false

Ecaterina Andronescu, candidat la funcţia de preşedinte al PSD, a afirmat, în discursul susţinut la congres, că PSD a pierdut alegerile europarlamentare pentru că nu a ştiut să oprească ştirile false, ea susţinând că „aceste căi nevăzute ale online-ului” trebuie să îi preocupe, pentru că ele au făcut diferenţa în aceste alegeri.

Author: R.B. sâmbătă 29 iunie 2019 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Cu ce i-am dezamăgit pe oameni? Ce trebuie să facem să îi recâştigăm? Avem potenţialul şi forţa să îndreptăm lucrurile pe care le-am făcut greşit. Sigur, a fost o înfrângere. Am pierdut o bătălie, dar cred că nu am pierdut războiul. Trebuie să strângem rândurile şi fără aroganţă şi cu respect să recâştigăm oameni care ne-au dat cel mai mare număr de voturi la alegerile din 2016”, a afirmat Andronescu.

Ecaterina Andronescu a susţinut că PSD nu a ştiut să oprească ştirile false şi să folosească suficient tehnologia.

Citeste si: Dăncilă, la sosirea la congresul PSD: Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp ferm

„Trebuie să le explicăm oamenilor că am vrut să stopăm abuzurile din justiţie, nu am vrut o justiţie pentru liderul nostru sau pentru noi, cei din PSD”, a mai declarat Andronescu.

Citeste si: Firea: Am trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului

„PSD a integrat România în UE şi NATO. De ce nu am găsit tehnicile să contracarăm minciunile că e o guvernare toxică? Alegerile din acest an şi cele ce urmează se desfăşoară în secolul 21. Tehnologia de multe ori pe căi nevăzute transmite către populaţie mesaje false care n-au nimic de-a face cu realitatea. Trebuie să ne facem această structură tehnologică pentru a putea comunica în timp real.(...) Aceste căi nevăzute ale online-ului trebuie să ne preocupe în mai mare măsură, pentru că ele au făcut diferenţa în aceste alegeri.

Trebuie să aducem în departamentele noastre, în structurile noastre, oameni care au ce spune: tineri corporatişti, studenţi. PSD nu are decât o şansă: direcţia de a merge înainte”, a susţinut Ecaterina Andronescu.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si