El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”

Acest bărbat îl iubește la propriu pe Elon Musk, iar pentru a-și exprima aprecierea față de miliardar până la capăt, și-a tatuat numele lui pe frunte. Motivul este incredibil.

Author: Ana-Maria Costea joi 24 noiembrie 2022 , 18:25

El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”

El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este cunoscut faptul că miliardarul Elon Musk are susținători în toată lumea, dar diferența dintre majoritate și acest influencer brazilian este că nu toți și-au tatuat numele magnatului pe frunte. 

Bărbatul și-a dorit să fie remarcat de Elon Musk și a apelat la o soluție cel puțin bizară pentru unii oameni.

Citește și: VIDEO |Ireal! O bătrână a adus o capră ca s-o schimbe pe bitcoin, la un bancomat din România

Și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu

Rodrigo America este un influencer  din Brazilia care are mulți urmăritori din țara natală. Pe rețelele de socializare, acesta a punctat de nenumărate ori aprecierea nemărginită pe care o are pentru Elon Musk.

Bărbatul îl apreciază cu atât mai mult pe miliardar după ce a anunțat că își propune să ducă oameni pe planeta Marte, pentru a dezvolta o comunitate acolo.

Brazilianul s-a încântat peste măsură la gândul că ar putea trăi pe o altă planetă, iar de atunci s-a hotărât să iasă în evidență în ochii lui Elon Musk prin orice mijloc posibil.

Citește și: Cine sunt cei mai bogați români în 2022. Cei aflați în Top 10 au o avere de peste 52 de miliarde de lei

Bărbatul scrie și mesaje de susținere și iubire pentru Elon Musk. Unul dintre ele este chiar „Te iubesc, Elon Musk”. Se spune că iubirea îți dă aripi, în acest caz pentru a ajunge direct pe planeta roșie. Astfel, brazilianul și-a tatuat pe frunte numele miliardarului împreună cu o rachetă, mijlocul de transport cu care pământenii vor ajunge pe Marte în câțiva ani.

„Ceea ce face, ce va face, ducând oamenii pe Marte... numele lui va rămâne în istorie. El este o mare sursă de inspirație pentru mine”, a spus influencerul, motivându-și astfel gestul controversat pe care l-a făcut.

Pozele cu influencerul tatuat pe frunte au ajuns virale pe internet, însă Elon Musk nu l-a remarcat nici pe departe. În aceste condiții, visul bărbatului de a ajunge pe Marte are șanse foarte mici spre zero de a se îndeplini.

Citește și: Elon Musk, declarații uimitoare. Lumea se va schimba radical: „Omul va fi ca o pisică de casă pentru roboți...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si