Jamie si Mark sunt doi parinti din Marea Britanie pe care durerea pierderii si celui de-al cincelea copil i-a devastat. Rand pe rand, Jamie si Mark i-au ingropat pe Jamie Lee (13 ani), Lexie (9 saptamani), Ellie (6 ani), Jordan  (11 luni) si pe Lacey (4 ani) in acelasi mormant ca macar in Rai fratiorii sa se poata juca impreuna.

Citeste si: Rastignita pe un stalp, Andreea a fost lasata sa moara in chinuri groaznice! Cand au vazut ce avea in anus, carabinierii au incremenit. Este infiorator ce a patit tanara, mama a doi copii

Desi o multime de medicii i-au consultat si i-au supus unuor analize amanuntite, nici pana acum acestia nu nu au putut stabili cauza mortii lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toti cei cinci frati au avut acelasi simptome care in final le-au provocat moartea, dar medicii nu au putut afla ce boala misterioasa le-a adus sfarsitul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si