El este cumnatul de la Bacău al Gabrielei Firea! Nelu este căsătorit cu Vica, sora primarului Capitalei FOTO EXCLUSIV

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, are două surori și un frate cu care se înțelege foarte bine.

Author: Petru Luca marți 22 septembrie 2020 , 18:14

Familie Firea
Gabriela Firea și surorile ei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, are două surori și un frate cu care se înțelege foarte bine. Sora Angelica a fost director de cabinet al Comisarului General al Gărzii de Mediu, ocupând înainte funcția de consilier juridic la Primăria Voluntari, acolo unde primar este Florentin Pandele, cumnatul ei. 

Citeste si: Medicul Monica Pop, atac devastator la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Acest fiu de informator vrea funcții, vrea iar să-și bată joc de spitale!”

Cealaltă soră, Nela Vica, a ocupat funcția de director executiv la Direcția de Protecție a Copilului și Tineret Voluntari, după ce înainte fusese o perioadă inspector principal la respectiva instituție, și ea arondată Primăriei Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, cumnatul Nelei. Pentru ca tabloul de familie să fie complet, și mezinul familiei, Ionuț, s-a mutat în 2016 din Bacăul natal în Voluntari, oraș condus de cumnatul lui, Florentin Pandele. 

Sora mai mare a Gabrielei Firea, Nela Vica, are un băiat care a împlinit 18 ani 

Din declarația de avere a Angelicăi rezultă faptul că s-a împrumutat de la sora Gabriela Firea cu suma de 25000 de euro, bani pe care încă nu i-a returnat.

Surorile actualului primar general al Capitalei luptă pe același front cu fosta știristă, ambele postând mereu mesaje de laudă la adresa Gabrielei sau a acțiunilor pe care le întreprinde primăria Capitalei. 

Nela Vica
Nela este căsătorită cu Nelu

Nela Vica, sora mai mare, este căsătorit cu Nelu, cei doi având un băiat, Alin, care în primăvară a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. În martie 2020, tatăl Gabrielei Firea, Ioan, a încetat din viață, fiind înmormântat în Bacău.

Bărbatul își petrecuse ultimii ani de viață într-un cămin de bătrâni, copiii lui ocupându-se ca acestuia să nu-i lipsească nimic. Și asta în condițiile în care Gabriela Firea povestite acum câțiva ani ce traume trăise în copilărie, când tatăl ei a luat decizia de a-și părăsi familia, care s-a chinuit apoi mult timp să se pună din nou pe picioare. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Florin Cîțu, vești importante despre relaxare măsurilor de la 1 IULIE. Se renunță... Florin Cîțu, vești importante despre relaxare măsurilor de la 1 IULIE. Se renunță definitiv la masca de protecție?
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video) Un urs a învățat să spargă mașini și acum nu se mai oprește din infracțiuni (Video)
b1.ro
Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare! Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!
infoactual.ro
De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume! De ce a murit Bran, îndrăgitul actor din Stan și Bran. Cauza morții a șocat întreaga lume!
infoactual.ro
Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit Reguli de aur în dietă. Un celebru nutriționist a dezvăluit schema sigură pentru slăbit
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si