Un celebru realizator tv s-a decis înaintea alegerilor: ”Dacă Bucureștiul rămâne roșu, schimb buletinul”

Plecat pentru o vreme în Germania, din cauza unor probleme de sănătate, Doru Braia a anunțat ce va face dacă Gabriela Firea va câștiga un nou mandat.

Petru Luca, luni 21 septembrie 2020 , 17:32

Braia
Doru Braia s-a mutat în Germania
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Plecat pentru o vreme în Germania, din cauza unor probleme de sănătate, Doru Braia a anunțat ce va face dacă Gabriela Firea va câștiga un nou mandat. ”Dacă Bucureștiul rămâne roșu, schimb buletinul”, s-a decis deja cunoscutul moderator, care în România a realizat ani buni emisiuni al Național TV sau la OTV. Ajuns la 69 de ani în scaunul cu rotile, Braia a preferat să se mute în Germania, țara în care locuise pentru o bună perioadă și înainte de 1989, acolo unde sunt metode de tratament pentru suferința lui și unde și-a găsit și o persoană care să se ocupe de îngrijirea lui. 

Citeste si: Dacian Cioloș, atac dur către Gabriela Firea: „Nu vreți un test poligraf cu întrebarea ați luat șpagă?“

Dacă tot se află în Bavaria, Doru Braia nu a ratat ocazia de a povesti prietenilor virtuali și cum a decurs primul Oktoberfest petrecut în timpul pandemiei. 

”La München este timpul de OKTOBERFEST. Pentru prima oară, imensul areal din mijlocul orașului, rezervat destrăbălării bahice și ringhișpilurilor de toate felurile, unde se adunau zilnic zeci de mii de oameni, rămâne pustiu din cauza pandemiei...Băștinașii nu pot lăsa însă tradiția de peste un secol să dispară și tot cu zecile de mii s-au adunat ieri și azi-noapte în puzderia de cârciumioare, la ciocnit câte un "Mass" (1 litru) sau mai multe de bere”, a notat Braia, semn că și germanii au început să nu respecte regulile de distanțare sociale recomandate de autorități. 

Braia
Doru Braia a ajuns în scaunul cu rotile

Doru Braia se tratează astăzi în Germania după ce în țară ajunsese într-o criză financiară acută

Regalist convins, Doru Braia a militat după Revoluția din 1989 pentru reinstaurarea monarhiei, considerând că Regele Mihai și urmașii acestuia merită încă o șansă la conducerea României, mai ales după abdicarea forțată de comuniști din 30 decembrie 1947. Înainte să plece în Germania, Braia se confruntase cu mari lipsuri financiare, solicitând chiar prietenilor, la un moment dat, sprijin pentru plata chiriei. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si