Băiatul în vârstă de 11 ani se întorcea de la un antrenament de fotbal, pe bicicletă, alături de mai mulți prieteni. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni, David a coborât de pe bicicletă, pentru a traversa regulamentar şi a aşteptat să i se acorde prioritate.

O ambulanță i-a acordat prioritate, însă, din spate, un TIR care nu ar fi păstrat distanța necesară nu a reușit să oprească la timp pentru a-i salva viața lui David.

Citește și: O tânără a rămas încarcerată, în urma unui accident rutier grav

La fața locului fost chemată imediat o altă ambulanță, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului de 11 ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condus de un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde a acroșat un copil de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere. 

În urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul minorului de 11 ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauză și împrejurările în care a avut loc evenimentul​", au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu, marți seară.

Filmul tragediei din Giurgiu. Cum a fost ucis băiatul de 11 ani

Tragedie la Giurgiu, acolo unde un copil de 11 ani a murit după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni de o ambulanţă, lovită din spate de un TIR.

Citește și: O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul său

Accidentul a avut loc în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, acolo unde o autospecială a Serviciului de Ambulanţă, care se oprise pentru a-i acorda prioritate copilului, a fost lovită din spate de un TIR . Ambulanța a fost proiectată pe trecerea de pietoni, acolo unde l-a acroșat pe David.

În ciuda manevrelor de resuscitare, David a fost declarat decedat. Familia este devastată de durere. Cei doi șoferi implicați în incident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citește și: Un bărbat din Buzău este acuzat de trafic de droguri intern și internațional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si