Un tânăr din Constanța a înjurat un șofer în trafic, fără a ști că la volanul autoturismului era un „mascat”. Imaginile au devenit virale pe internetul românesc. 

Pietonul scandalagiu a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când din dubă au coborât mai mulți agenți de la trupele speciale.

Citește și: Horoscop de weekend 11-12 martie 2023. Câștiguri financiare neașteptate pentru o zodie

Personajul principal al acestei întâmplări este Andrei Valentin Șerban, zis și Valentino. El are 32 de ani și se pare că nu este la prima confruntare cu autoritățile.

"Se credea smardoi!"

Scandalul care a împânzit zilele acestea rețelele de socializare a avut loc pe bulevardul Tomis, una dintre cele mai circulate artere din Constanța. 

Citește și: O minoră, de zece ani, a fost mușcată de un maidanez. Copila a ajuns de urgență la spital

Pe imaginile distribuite în spațiul online se vede cum un pieton imprudent are o dispută aprinsă cu șoferul mașinii cu geamuri fumurii. După puțin timp, din vehicul au coborât „mascații”.

„Au claxonat, au ieşit, i-au zis: Du-te pe trecere, nu merge pe aici. Şi el a început să-i înjure, să-i scuipe, aşa. Se credea smardoi. Că îşi ia telefonul, că sună, că cunoaşte, că face"

, spune martor, potrivit observatornews.ro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Calendar ortodox 11 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă

După ce au coborât din mașină și au discutat cu pietonul nervos, oamenii legii au crezut că acesta s-a calmat și au plecat. Când a văzut că mașina se îndepărtează, bărbatul şi-a regăsit curajul. 

Se pare că tânărul a intrat într-un restaurant și a continuat să înjure polițiștii. Oamenii legii l-au scos cu forţa din restaurant pe bărbatul orbit de nervi şi l-au încătuşat. Scandalagiul a fost urcat rapid în duba poliției. 

Citește și: Doliu în lumea muzicii internaționale! Marcel Amont a încetat din viață la 93 de ani

„Da, l-au lovit. Dar l-au lovit după ce a înjurat", povesteşte alt martor.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi fost reţinut pentru ultraj.

Valentino nu se află la prima abatere

Valentino nu le este străin polițiștilor. La secție, oamenii legii au observat că, de fapt, bărbat de 32 de ani este o „cunoștință mai veche” de-ale lor, amprentele acestuia fiind în baza de date.

Citește și: Dragostea e imprevizibilă. Un columbian s-a logodit cu o păpușă din cârpe pe nume Natalia. Logodnica bărbatului este „însărcinată pentru a treia oară”

„În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj"

, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Reacția Europol

Sindicaliștii Europol au publicat scene din scandalul provocat de constănțean. Bărbatul şi femeia care-l însoţea au strigat injurii şi ameninţări până când Valentino a fost urcat în dubă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci usturoi verde

În imagini se vede cum bărbat, foarte agitat și nervos, strigă către oamenii legii. O femeie a încercat să-l potolească și chiar s-a așezat între el și polițiti.

Bărbatul ameninţă într-una şi înjură. Poliţiştii se retrag către dubă, dar bărbatul continuă să-i ameninţe: Las că vă aranjez eu!”

Văzându-se nevoiți să recurgă la acest gen, polițiștii revin și-l pun la pământ pe scandalagiu.

Citește și: Dragostea nu are limite. O bunicuță și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani decât ea vor să facă primul lor copil: „Nu putem decide de cine ne îndrăgostim”

„De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei(...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si