El va face show la Exatlon 3! Ion Surdu: barmanul care ”rupe capete” în cuşcă, a studiat Dreptul şi a fost model pentru Botezatu!

Ion Surdu este unul dintre cei mai interesanţi sportivi care vor lua startul la Exatlon 3.

Radu Constantin, miercuri 09 ianuarie 2019 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ion Surdu din echipa Faimoşilor de la Exatlon sezonul 3 are un profil perfect pentru show-ul din Republica Dominicană.

Are 23 de ani şi este cel mai bine cotat luptător de MMA din Transilvania. Ion este însă născut în Republica Moldova şi a venit la Cluj când avea doar 16 ani. A absolvit un liceu cu profil sportiv, la secţia fotbal, după care a intrat la Facultatea de Drept. Nu a rezistat decât un singur semestru, după care a trebuit să renunţe la facultate. ”Situaţia mea financiară nu mi-a persmis continuarea studiilor şi de aceea am fost nevoit să-mi caut un loc de muncă”, a povestit Surdu pentru transilvaniareporter.ro.

S-a angajat la un lanţ de restaurante şi patiserii din Cluj, după care la o cafenea. În paralel a început să se antreneze pentru lupte în cuşcă, iar după trei ani a ajuns campion naţional. În prezent este neînvins în cuşcă la categoria lui de greutate -77 kg.

În timpul liber, Surdu a practicat şi modellingul. El a fost model al creaţiilor lui Cătălin Botezatu la câteva evenimente de modă. ”A fost o provocare şi o curiozitate pe care am acceptat-o din dorinţa de a experimenta ceva nou dar nu aş putea să mă văd făcând carieră în modelling”, a mai spusi Ion Surdu.

Pe Ion îl puteţi vedea pe traseu începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, atunci când începe Exatlon sezonul 3.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si