Ele și iarna sunt pe val! Modelele Rich Girls sunt nominalizate la top 3 categorii în cadrul XBIZ™ și Lalexpo Awards 2019

Rich Girls Studios are parte de un debut de an exploziv, cu premise de real succes în cadrul XBIZ™ și Lalexpo Awards 2019! Modelele Rich au monopolizat grila de categorii listate în cadrul evenimentelor, fiind nominalizate la top 3 categorii pentru care se luptă modele cu notorietate din România și străinătate.

G.S., vineri 11 ianuarie 2019 , 09:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai precis, româncele concurează pentru titlurile “Cam Model of the Year”, “Best New Cam Model of the Year” și “Best Cam Model Private Cam Site”, cele mai râvnite poziții care stârnesc an de an spiritul competițional al celor mai frumoase femei din lume.

Echipa Rich va lua parte la XBIZ™ Awards 2019, evenimentul care aduce împreună peste 1.500 de reprezentanți ai industriei adult

Poate că nu este singurul studio de videochat din București care se bucură de notorietate în plan național și internațional, dar este de departe cel care cuantifică succesul modelelor sale prin titluri și premii râvnite de modelele cu sex-appeal. Gala XBIZ™ Awards 2019 se va desfășura în perioada 14 – 18 Ianuarie la Los Angeles și este așteptat de peste 1.500 de reprezentanți ai industriei adult, printre care și echipa Rich Girls Studios din București.

Cel mai evervescent cocktail savurat în atmosferă competițională

XBIZ™ Awards 2019 se numără printre puținele evenimente de profil la care studiourile românești de videochat își găsesc un loc pe lista celor mai notorii reprezentanți ai industriei. Pentru Rich Girls Studios, acesta este momentul ideal pentru a identifica noi oportunități și parteneriate cu colaboratori de renume și nu ratează nicio clipă să inițieze dialoguri cu cei mai importanți jucători din industrie.

Atmosfera de cocktail va fi condimentată cu alocarea titlurilor pentru care concurează modelele de videochat, printre care și modelele Rich Girls, deloc străine locațiilor exclusiviste ca cea din Los Angeles. Andreea ( nominalizata la “Cam Model of the Year” - XBIZ™ Awards 2019 ), la fel ca si celelalte modele ce au reprezentat studioul la nivel international, va beneficia de intreaga vacanta oferita de studio, ea bucurandu-se de festivitate de premiere, dar si multe alte surprize. Doar anul trecut tinerele au marcat câteva călătorii de lux în Europa, unde li s-au acordat premii pentru reușitele din timpul anului.

Strategia de azi, succesul de mâine al modelelor Rich Girls din București

Modelele Rich au fost nominalizate la cele mai râvnite titluri ale festivalurilor nu doar datorită frumuseții (recunoscute) a româncelor, ci datorită Celui Mai Bun Sistem de Training și a Celei Mai Bune Strategii de Marketing care le-au asigurat vizibilitatea și notorietatea în fața concurenței, dar și câștiguri impresionante la toate secțiunile.

Evenimentele doresc să marcheze noi realizări obținute de reprezentanții acestei industrii, de la freelanceri la studiouri și colaboratori din întreaga lume. Cu sau fără experiență, fiecare tânără care a optat pentru angajari la acest studio de videochat din București a fost susținută și promovată prin cele mai eficiente canale online pentru a-și targeta și reține audiența. Poate că aceasta este o componentă principală a rețetei succesului pentru tinere, însă profesionalismul deprins la Rich deschide, fără doar și poate, cele mai multe uși.

Anul 2019 se anunță plin de surprize pentru modelele Rich Girls Studio! Datorită Celui Mai Bun Sistem de Training și a Celei Mai Bune Strategii de Marketing, modelele Rich Girls au fost nominalizate la top 3 categorii în cadrul XBIZ™ și Lalexpo Awards 2019. Deși competiția este acerbă, româncele de la Rich Girls se bazează pe atuurile native care captează audiența în lupta pentru câștigarea titlurilor “Cam Model of the Year”, “Best New Cam Model of the Year” și “Best Cam Model Private Cam site”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si