Așadar, maşina a fost ridicată de platforma auto care a fost chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, acolo de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, asta pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră.

De menționat este și faptul că Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care aceasta candidează din partea PMP pe locul 1 la Camera Deputaţilor

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Elena și-a recunoscut greșeala și a povestit toată întâmplarea. Aceasta a admis că a greșit și a menționat faptul că greșeala pe care a făcut-o o va plăti.

Citeste si: În ce condiții se suspendă dreptul de a conduce. 10 motive pentru care poți rămâne fără permisul de conducere

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer din București a scos din portbagaj un topor și a amenințat un alt participant la trafic

Mesajul Elenei Băsescu de pe Facebook 

”Azi-noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar.

Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.
Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina.( pe locul încercuit cu roz)”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Sursa: Playtech

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si