Elena Basescu a confirmat pe pagina ei de Facebook ca s-a separat de sotul ei, Bogdan Ionescu, si ca divortul, care este de comun acord, se va face la notar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu",
a anuntat Elena Basescu pe Facebook.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au impreuna doi copii, o fetita, Sofia Anais, si un baiat, Traian.

Elena Băsescu (n. 24 aprilie 1980, Constanţa) este fiica cea mică a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu; europarlamentar român între 2009 şi 2014, fotomodel, economist. În data de 24 februarie 2008, a fost aleasă în funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România (cu 377 voturi pentru şi 6 împotrivă),fapt care a dus la demisia fizicianului Eugen Stamate din Comisia Prezidenţială

pentru Educaţie, în semn de protest.

Pe 1 septembrie 2012 Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cu care era într-o relaţie de mai bine de 3 ani. În aceeaşi zi a avut loc şi cununia religioasă. La scurt timp, Elena a anunţat pe Twitter că şi-a păstrat numele de domnişoară. Naşii celor doi sunt deputatul PDL Răzvan Mustea şi soţia sa, Aura. Răzvan Mustea este şi liderul tinerilor democrat-liberali, iar în Guvernul Ungureanu a fost ministru al Comunicaţiilor.
La petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, au participat peste 600 de invitaţi: prieteni şi cunoştinţe ale mirilor, părinţilor şi naşilor.

Pe 1 septembrie 2013, la fix un an de la căsătoria cu Bogdan Ionescu, Elena a născut o fetiţă pe care au numit-o Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Pe 30 noiembrie 2013 a avut loc botezul Sofiei Anais, naşul de botez fiind primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

Pe 31 ianuarie 2015 Elena Băsescu a născut un băieţel, pe care l-a numit Traian.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si