Elena Merișoreanu, atac dur la Maria Dragomiroiu! ”Cum poți să te plângă că ai pensie mică?”

Elena Merișoreanu este furioasă pe Maria Dragomiroiu care s-a plâns că are o pensie mică, deși nu a fost angajată nici măcar o zi.

C.L., luni 15 iulie 2019 , 20:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Merișoreanu nu o înțelege pe Maria Dragomiroiu care s-a plâns de pensia mică pe care o primește. Cântăreața de muzică populară susține că colega ei a vrut să facă bani mulți și nu s-a angajat la nici un ansamblu folcloric, deși așa ar fi avut carte de muncă.

”Maria Dragomiroiu este o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu, de la 16 ani am fost angajată. Nu știu ca ea să fie angajată la vreun ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă la «Rapsodia Română». Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Artiștii liber profesioniși făceau bani grei, întorceau bani cu lopata, noi când erau nunțile, nu puteam să mergem că aveam spectacole. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, a declarat Elena Merișoreanu.

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Maria Dragomiroiu! Celebra cântăreaţă s-a plâns că are pensia mică, dar în ultimul an a încasat de 9 ori mai mult decât în precedentul!

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturii cutremurătoare din perioada când era gravidă! Socrul ei a vrut să-i sfârtece pântecul cu un cuțit

Citeste si: Anca Pandrea și Horia Moculescu au pensii mici! Câți bani încasează lunar

 

Artista care are 70 de ani spune că ea are o pensie bunicică, e adevărat că o completează și din diverse evenimente, dar că nu e cazul să se plângă ei, când toată lumea le știe averea și vilele în care locuiesc.

Maria Dragomiroiu, care are 64 de ani a ieșit la pensie de curând și a declarat că este revoltată de cât de mica este suma pe care o primește de la stat. „Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cum aş putea trăi?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”, a spus Maria Dragomiroiu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si